CellUp (20x60 ml.)

 
Amix CellUp 20x60 ml.
Ár: 8 000 Ft
Egységár: 400,00 Ft/xml.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

CellUp

Az Amix ™ CellUp® egyedülálló, szuper koncentrált edzés előtti kiegészítő, zsebméretű ivó ampulla formában.

Az Amix ™ CellUp® szabadalmaztatott, nagy koncentrációjú porított glicerint és szilícium-dioxidot tartalmaz, mint például Beta Alanine-CarnoSyn®, Taurin, L-Arginin HCI, Glucuronolactone, Caffeine és B6 vitamin C vitaminnal. 

GlyceroMax® növeli a vérben lévő testfolyadék koncentrációját a testben (hiperhidráció), ami nagyon hasznos a testépítők és a teljesítmény sportolók számára.

CarnoSyn a Beta-Alanin szabadalmaztatott formája. Nem esszenciális aminosav található az emberi testben, koncentrálódik az izmokban és az agyszövetekben. A Taurine Neurotransmitter szabad formájú aminosav, amely számos metabolikus folyamatban részt vesz.

Taurin egy nem esszenciális aminosav, és magas koncentrációban található a szívizomban, a fehérvérsejtekben, a vázizomban és az anabolikus funkcióban lévő központi idegrendszerben.

Glükuronolakton egy szénhidrát, amely természetesen előfordul az emberi szervezetben.

B6-vitamin a C-vitaminnal hozzájárul a normális energiatermelő anyagcseréhez, az idegrendszer normális működéséhez, a normális pszichés funkcióhoz, az immunrendszer normális működéséhez és a fáradtság csökkentéséhez.

B6-vitamin segít a normális fehérje- és glikogén metabolizmusban, a normális vörösvérsejt-képződésben és a hormonaktivitás szabályozásában.

C-vitamin segít fenntartani az immunrendszer normális működését intenzív testmozgás alatt és után, normál kollagén képződésben az erek, csontok, porcok és ínyek normál működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.  

Ajánlott adagolás:

Az alap napi adag 1 ampulla (60 ml). Vegyük kb. 30-45 perccel a fizikai teljesítmény előtt. Ne lépje túl a maximális napi adagot! A folyadék sötétedése természetes jelenség, nem hiba.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények