Essential Amino Matrix (300 gr.)

 / 4.7 6 vélemény
Scitec Nutrition Essential Amino Matrix 300 gr.
Ár: 4 890 Ft
Egységár: 16,30 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ESSENTIAL AMINO MATRIX

Szabad Kötésű Esszenciális Aminosav Formula

  • AZ ÖSSZES ESSZENCIÁLIS AMINOSAV SZABAD FORMÁBAN!
  • ERŐS, ANABOLIKUS FORMULA!
  • A FEHÉRJESZINTÉZIST KÖZVETLENÜL SERKENTŐ LEUCINBAN GAZDAG!
  • ENERGIZÁLJA AZ IZMOKAT, FOKOZZA A REGENERÁCIÓT!

A legfrissebb tanulmányok szerint az edzés közeli időpontokban az izomzat fehérjeszintézisének serkentéséhez pusztán az esszenciális aminosavak szükségesek. A nem esszenciális aminosavakra nincs szükség. A termék legfőbb összetevője a legfontosabb aminosav, a leucin. Nélkülözhetetlen anabolikus szignálmolekula, és közvetlenül fokozza az izom fehérjeszintézisét. A formula kizárólag szabad aminosavakat tartalmaz, így felszívódása és hasznosulása igen gyors.

Tudományos eredmények támasztják alá, hogy a nettó izomfehérje szintézis nagyobb mértékű, ha az esszenciális aminosavat tartalmazó formulát közvetlenül edzés előtt, és nem edzés után fogyasztják. Ennek oka, hogy az edzés előtt bevitt aminosavat az edzés során felélénkült keringés hatékonyabban juttatja el az izmokhoz.

FELHASZNÁLÁS:

Fogyasszon naponta 1-2 adagot. Az egyik adagot mindenképpen edzés előtt célszerű bevinni, a másikat edzés után. Keverje össze vízzel, és rázza erőteljesen 30 másodpercig. Az aktív összetevők oldódására célszerű pár percet várni. A maximális eredmény érdekében fogyassza szénhidráttal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-01-12
Helló. Edzés előtt ezt a terméket lehet L-Glutaminnal összekeverni?

válasz
2015-01-12
Szia

Igen, az úgy egy nagyon jó kis edzés előtti koktél lenne. Ha nagyon profi megoldást keresel, akkor mehet egy adag edzés közben is.

Vevővélemények

ötös
2015-03-12
Én is két dobozzal vettem eddig. Kitolta a fáradság érzetemet. Az edzőtársamat is felül múltam. :) Nagyon jó az íze, edzés közben frissít. Könnyen oldódik. Pink limonádét fogyasztottam!