Intra Fuel (608 gr.)

 
San Nutrition Intra Fuel 608 gr.
Ár: 14 965 Ft
Egységár: 24,61 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Intra Fuel

Ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a mindennapi edzéseidből, akkor az edzés közbeni táplálékkiegészítés egy kritikus elemmé válik! Az Intra-Fuel kifejlesztésének célja az volt, hogy tökéletesen lefedje az edzés közbeni időszak tápanyagigényét és új szintre emelje az edzésteljesítményed és a növekedésed!

Az Intra-Fuel esszenciális aminosav tartalma, az elágazó szénláncú aminosavak precíz keverékével növeli az edzés teljesítményt, blokkolja a katabolikus folyamatokat és konstans, megállíthatatlan anabolizmust garantál!

A Intra-Fuel Béta-alanin tartalma fokozza a legfontosabb intracelluláris pufferünk a karnozin szintézisét. A megemelkeedett karnozin szint gátolja az izomsejteken belüli pH lezuhanását, mely a teljesítménycsökkenés és a kifáradás egyik elsődleges kiváltója.

A béta-alanin így fokozza az aerob és anaerob teljesítmény, csökkenti a fáradtságérzetet, késlelteti a kifáradást és gyorsítja a regenerációt!

Az Intra-Fuel-t Citrulin-malát és L-Tirozin hozzáadásával tettük tökéletessé, melynek segítségével fokozható a nitrogén-monoxid színtézis, a növekedési hormon elválasztás és javítható az inzulin-kontroll.

Az Intra-Fuel a legteljesebb edzés közbeni formula, mely a legkritikusabb időpontban ellát mindazzal, amire a maximális intenzitáshoz és drámai izomnövekedéshez szükséged van!

Ajánlott adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál Intra-Fuel-t 470 ml vízben, és fogyaszd el kortyonként edzés közben. A fogyasztás előtt jól rázd össze és hagyd állni 2-3 percig, hogy az összetevők tökéletesen eloldódjanak.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények