Amino Decanate (#)

 
MuscleMeds Amino Decanate #
Ár: 11 590 Ft
Íz:
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

MuscleMeds: Amino Decanate

DecaDrive gyogyszerészeti transzport technológia!

A DecaDrive transzport technológia egy gyógyszerészeti szállítási módszert alkalmaz PEG (polietilen-glikol) és dekanoát (nátrium-kaprát) észtereket képezve! A PEG mind a transzcelluláris, mind a paracelluláris felszívódást javítja, a dekanoát pedig egy klinikai gyakorlatban is széles körben alkalmazott intesztinális felszívódást optimalizáló összetevő, mely a paracelluláris junkciók áteresztőképességének fokozásával maximalizálja az aminosavak véráramba kerülését!

A következő lépés az aktív hatóanyagok részecske méretének minimalizálása, melyet egy speciális mikronizációs technológiával értünk el. Az eredmény tökéletes oldódás, maximális transzcelluláris és paracelluláris felszívódás, és így minden eddiginél gyorsabb és hatékonyabb aminosavfelhasználás!

  • Teljes spektrumú anabolikus aminosav komplex
  • 5g BCAA, egyedülálló 10:1:1 BCAA aránnyal
  • 5g gyógyszerészeti tisztaságú Glutamin

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál AMINO DECANATE-t 2-3 dl vízben és fogyaszd azonnal! Napi 1-2 adagot fogyassz!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-11-10
Sziasztok, nem nagyon ajánljátok ezt a lenti válaszokban ár-érték alapján.. Tény, hogy a BCAA Xplode Powder X Forintért több amino-t tartalmaz. Viszont ez 10:1:1 BCAA és kérdés, hogy ez a decanate-os játék ami ebben benne van, tényleg jóval nagyobb arányú felszívódást biztosít-e (az Xplode-t pedig csak kipisiljük), mert akkor megéri a pénzt. Erről mit gondoltok?

válasz
2015-11-11
Szia!

Azt, hogy a Musclemeds mindenre ráírja, ami kreatin vagy aminosav, hogy "decanate", ami hangzatos, főleg, hogy kicsit a "sötét oldalra" utal, de a gyakorlatban nem fog sokkal jobban hasznosulni belőle semmi. Talán egy kicsit jobb lehet a felszívódása, de erre nem mernék fogadni.

Vevővélemények