Amino Essentials (300 gr.)

 / 4.4 9 vélemény
BioTech USA Amino Essentials 300 gr.
Ár: 5 490 Ft
Egységár: 18,30 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

AMINO ESSENTIALS

BCAA-KAT, GLUTAMINT, ESSZENCIÁLIS AMINOSAVAKAT ÉS MSCL MÁTRIXOT TARTALMAZÓ KOMPLEX AMINOSAV KÉSZÍTMÉNY

1 ADAGBAN:

Az Amino Essentials minden egyes adagja tele van BCAA-kkal, L-glutaminnal, esszenciális aminosavakkal, valamint MSCL mátrixszal, esszenciális vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Az Amino Essentials az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz.

2:1:1 ARÁNYÚ BCAA-K ÉS L-GLUTAMIN

A 2:1:1 BCAA-arányú keverék hatékonyan egészíti ki aminosavakkal a napi fehérjebevitelt.

ESSZENCIÁLIS AMINOSAV-KEVERÉK

Míg a nem esszenciális aminosavakat (NAA-k) szervezetünk is előállíthatja, az esszenciális aminosavakat (EAA-k) csak étrendünkkel tudjuk biztosítani. Az Amino Essentials kizárólag fontos esszenciális aminosavakból áll.

MSCL MÁTRIX

A hozzáadott nitrogén-oxidok, a pufferelt kreatin és a taurin hűséges társaid lesznek edzés alatt és után!

VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK

Esszenciális vitaminok és ásványi anyagok a teljesítmény elősegítéséhez. A magnézium és a B12-, illetve B6-vitamin segít csökkenteni a fáradtságot, kimerültséget. A kalciumkálium a normál izomműködést segítik elő.

Felhasználási javaslat:

Keverj el kb. 3 adagolókanál (12 g) Amino Essentials-t ízlésednek megfelelő mennyiségű, de legalább 300 ml vízben. Fogyaszd edzés előtt 30 perccel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-05-25
Üdv! Amatőr futáshoz/bringához, kezdő triatlon edzéshez (majd egyszer versenyhez) inkább ez vagy inkább tejsavófehérje (a laktóz miatt izolátum)? Heti 4 körüli edzéssel javasolnátok még valamit az alapvetően állóképességi sportokhoz?

válasz
2018-02-05
Szia. A fehérje lenne az alapvető a regenerálódás szempontjából, de egy aminosav edzések előtt fogyasztva ki tudja tolni a fáradtságküszöböt. Mondjuk szerintem erre a BCAA + Glutamine Xpress megfelelőbb választás.

Vevővélemények

Üdítőital!
2015-07-03
Oldódás, íz rendben van! Egy adagoló kanállal még fél literben sem lesz ízetlen. Edzés közben ittam, de napközben is remek üdítő italnak! Az agyoncukrozott gyümölcslének mondott italoknál sokkal jobb választás ha "ízes" és még jótékony italt innál napközben!