Vitamin E Mixed Tocopherols (200 NE) (100 g.k.)

 
Swanson Vitamin E Mixed Tocopherols (200 NE) 100 g.k.
Ár: 4 130 Ft
Egységár: 41,30 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Vitamin E Mixed Tocopherols 200 IU

Az E-vitamin zsírban oldódik, az egyik leghatásosabb antioxidáns, amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz. Számos kutató szerint a természetes E-vitamin (d-alpha) hatékonyabb és jobban felszívódik, mint a szintetikus (dl-alpha) változat. Kulcsszerepet játszik a szervezet anyagcsere folyamatában az energiatermelés érdekében.

Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből általában az alfa változatot találjuk meg a boltokban étrendkiegészítőként. A másik hármat azért nem, mert drága az előállítása és remek magyarázatok vannak arra, hogy kisebb a potenciája mint az alfának. Ez ugyan nem igaz, de jól hangzik.

  • Az E-vitamin fontos szerepet játszik a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, így a sejtek normál működésének megőrzésében.

  • Szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének működésében.
  • Fontos antioxidáns tápanyag.

Adagolás

Napi 1 kapszula fogyasztása ajánlott.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények