Vitamin E (400IU) (100 kap.)

 / 4.0 1 vélemény
Pharmekal Vitamin E (400IU) 100 kap.
Ár: 3 290 Ft
Egységár: 32,90 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

E-VITAMIN 400 NE

Antioxidáns. Az egészséges vérkeringés és a szívműködés támogatásához, és a megfelelő immunvédelemhez.

Az E-vitamin 400 IU fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak szervezetük oxidatív stresszel szembeni védelmére, az egészséges vérkeringés és a szívműködés támogatására, és a megfelelő immunvédelem fenntartására. Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

Az egyik leghatásosabb zsíroldékony antioxidáns az E-vitamin, amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz.

Mivel zsírban oldódik, viszonylag hosszabb ideig képes elraktározódni a zsírszövetekben és a májban, viszont a felesleg a vizelettel gyorsan kiválasztódik.

Az E vitamin fontos szerepet játszik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében. Mivel az immunsejtek különösen érzékenyek a szabadgyök-reakciók káros hatásaival szemben, így a szervezet E-vitamin-szintje nagymértékben befolyásolja az immunsejtek válaszkészségét is. Hatással van a vér koleszterin szintjére, mivel könnyen be tud épülni az LDL-koleszterin-molekulába, és megakadályozza annak oxidációját.

Napi ajánlott mennyiség:

1 x 1 db étkezés után

OÉTI notifikációs szám 11830/2012

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények

Sztenderd vitaminforrás.
2018-11-02
A készítmény elfogadható áron megfelelő Vitamin E bevitelt eredményez, érzékelhető hatással. Mindenkinek ajánlani tudom.