MD-Kupa Kistelek 2007

 
Body.Builder MD-Kupa Kistelek 2007
Ár: 990 Ft
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

MD-Kupa Kistelek 2007


A verseny beszámolója!

Ez egy digitális (nem fizikai) termék

A terméket nem fizikailag fogod megkapni, hanem hozzáférést kapsz a megtekintéséhez, eléréséhez. Videó, könyv, képgaléria. A termékeket minden esetben a szerzői jog védi, és a megrendeléseddel elfogadod a digitális termékekre vonatkozó felhasználási feltételeket. A terméket ezen a weboldalon vagy jogosult megtekinteni, a megtekintés belépéshez kötött, belépni a rendeléskor használt e-mail címeddel és shop.builder jelszavaddal tudsz. A termék másolására, sokszorosítására a szerzők nem adtak engedélyt, csak és kizárólag a termék ezen formában történő megtekintésére leszel a megrendeléssel jogosult.

Amennyiben a terméket bankkártyás fizetéssel rendeled meg, a fizetés után azonnal hozzáférsz az anyaghoz, itt a termék oldalán. Amennyiben a terméket Banki utalás fizetéssel rendeled meg, az összeg beérkezésekor egy e-mailben értesít a rendszerünk arról, hogy hozzáférsz a videóhoz itt, a termék oldalán. Kivételesen megrendelheted a terméket utánvéttel is, ekkor a futár egy csomagot fog kivinni, amiben benne lesz egy kód, ennek a kódnak a begépelésével tudod majd feloldani a hozzáférést. A hozzáférés nem átruházható, csak ezzel a regisztrációval használható.

A digitális termék megtekintéséhez be kell jelentkezned!
Kérlek, jelentkezz be!

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2018-12-04
Nem ismerek senki más hasonlót.
" Jó látni, hogy létezik olyan, aki nem enged a nyomásnak, hanem makacsul, kitartóan, ellenszélben is a saját testeszményét követi, de kevesen sikeresek ebben, a többiek kínlódnak."
Tőlem ez nem különleges teljesítmény, eleve olyan fajta vagyok, aki nem szeret a tömeggel menni, hanem ösztönösen a másik irányban indulna el. Ami butaság, mert néha olyan is van, hogy a tömeg jó irányban halad. De ez az alapösztönöm. Meg persze az, hogy mindig, mindent kétségbe vonok (igaz dolgokat is. Ami igaz, az úgyis bebizonyítja saját magát, nem szorul a kíméletemre). Idegesítő beszélgetőpartner vagyok, ha elengedem magam.
Nekem az volt a nagy teljesítmény, hogy erőt vettem magamon és abbahagytam a comfort eating-et. Meg hogy elmentem a terembe és túllendültem az első időszakon, amikor minden nagyon rosszul megy, az állóképességem a padlón, minimál kardiótól kifulladok, ráadásul gyenge vagyok, mint a harmat, és ügyetlen is. Miközben olyan vörös a fejem, mint aki mindjárt gutaütést kap, és látom magam ezer felől a tükörben. Durva mélypont kellett hozzá, mert így nem voltak elvárásaim, tudtam, hogy ronda vagyok, gyenge vagyok és félrokkant (ez túlzás, de már mindenhol fájt mindenem a mozgáshiánytól), szóval nincs veszítenivalóm. Ez volt májusban.

Most még úgy öt kiló van hátra, a mellem 15 kilóval ezelőtt nagyméretű B volt, most kicsit B, a kínai melltartók még B-snek látják, de a Triumph B kosaras már lötyög. Egyébként az összes régi melltartóm lötyög, mert 85 helyett 80-as lettem (hátizomra gyúrni fogok, lehet, hogy ez visszaváltozik 85-re, eleve kiemelten sokat hátazok, külön alsó hát+core+has napom van, meg egy másik, ami felső hát, széles hátizom, kihúzommagam-hátizom, evezés, ilyesmi. Régen derékfájós voltam, ez elmúlt a gyakorlatoktól, viszont a gerincem felső részén még vacakol valami két csigolya között, úgyhogy oda kiemelten edzek. Bocsi, túl sok infó, befogtam.). Szerintem a végén vagy kicsi, pushupos B leszek, vagy nagy A. A mellkasom mindenképp túl széles (csontozatilag) hogy jó legyen a sziluettem, ez kövérebb koromban is így volt, mert akkor meg ment mellé hasra is, tehát oké, "nagy" mellem van, de olyan, ami úgy néz ki, mint a Michelin babán az egyik hurka: egybefolyik vízszintesen, a hónom alatt is mellem van, és alig megkülönböztethető a többi, alsóbb hurkától. Szóval kösz, nem. A mostani kicsit talán lóg, vagy nem, nem olyan, mint húszévesen, de minthogy most 36 vagyok, ez nem meglepő (egyéb adatok: most 63 kiló, 173 centi, a derekam kicsit 80cm alatt, nem tudom, mennyivel, nem értem egészen a helyes mérés módját. Be tudom húzni 72 centisre maximum, induláskor ez a szám 80 volt. Vastag derekam van, mindig is az volt, vékony koromban is). Akkoriban mindenhogyan nagyon feszes volt, felső 10%, most akkor számít csininek, ha hátrafeszítem a vállam (de felemelt kar még nem kell hozzá), és kicsit lógni látszik, ha görnyedek. Úgy érzem, mehet még lefelé ebben az irányban.
Én hasra és felsőcombra hízok, fenék, combtő, de maga a combom már vékony. Szerintem ez még 57 kilósan (ez a célszám) is így lesz, nem tűnik el nullára, ez 20 évesen is ilyen volt. Egyelőre csak a kilókat számolom, és figyelek, hogy ne gyengüljön az izomzatom, testzsírt eddig még nem mértem. Szeretném, ha a hasamon, ha görnyedek, nem hurkák lennének, hanem ráncosodna a bőr, mint a fitneszlányokon, meg a kézfejemen. Ez kb elérhetetlen cél, főleg, hogy nekem onnan megy le utoljára. Elérni nem fogom, de az irányt legalább tudom, aztán ki tudja.

Most kampányszerűen fogyókúrázok, rengeteg kardióval és 1000 kcal-os diétával, tudom, azt nem szabad, de meg akarok már szabadulni a maradék öt-hat kilótól, hogy elkezdhessek rendesen erősíteni. Azt szeretem, a fogyókúrát nem. Ha elérem a célsúlyt, megpróbálok egy kb 1600 kcal-os diétát tartani, sok zöldséggel (zöldségfan vagyok, anélkül nem szeretnék élni, régen ugyanez volt gyümivel, de most túl édesnek érzem őket), sok husival, nagyrészt kenyérfélék nélkül, de vágyom arra, hogy sajtot ehessek, meg sült csirkeszárnyat, bacont, efféle. Plusz erőedzés utáni proteinmix, plusz kardión ledolgozott kalória egy része is megehető. (számolgatós vagyok, nekem ez a módszer működik, ha sokáig nem számolok, elszáll). Fokozatosan tervezem emelni a kalóriabevitelt, nehogy jojózni kezdjek. Párhuzamosan újrakezdem a most kissé hanyagolt erőedzést. Az erőedzés király, kellemesebb, mint a kardio, enélkül szintén nem akarok élni. Talán látható hatása is lesz, ha keményen nekiállok.
(nem akarok rád akaszkodni, nem muszáj válaszolni)

válasz
2019-01-15
Szia!

Kitesszük a kérdést, hogy lássa Éva!

Vevővélemények