Adiponix Diéta (510 gr.)

 / 3.8 4 vélemény
Superwell Adiponix Diéta 510 gr.
Ár: 6 735 Ft
Egységár: 13,21 Ft/gr.
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Adiponix Diéta

Az ADIPONIX DIÉTA magas fehérjetartalmú, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, emésztőenzimekkel és a szervezet optimális működésében résztvevő anyagokkal dúsított étrend-kiegészítő italpor. Részletesebben ez azt jelenti, hogy minden adagja biztosít 15 g minőségi fehérjét mindössze 1.8 g cukor mellett, 19 vitamint és ásványi anyagot, 8 féle zsírégető/optimalizáló hatóanyagot, és mindezt kb. 100 kalóriából oldja meg!

Adagolás

Miben lehet elkeverni az ADIPONIX DIÉTA turmixot?

Az ADIPONIX DIÉTA nagy körültekintéssel úgy lett megtervezve, hogy kiváló ízű legyen vízben elkészítve is, ezzel is sokoldalúbbá téve a terméket, mivel így nem kell olyan cukros folyadékban feloldani mint a tej (jelentős arányú tejcukor tartalom), illetve esetleg más cukor- és kalória-tartalmú folyadékban mint a gyümölcslé, stb. Elég sok ember tejcukor érzékeny (az ADIPONIX DIÉTA alacsony laktóz tartalmú, kevesebb, mint 1 g van benne). A vízzel való keverés előnye az is, hogy a hígítási arányt a saját általános ízlésének vagy pillanatnyi kedvének megfelelően állapíthatja meg az íz intenzitás és a turmix sűrűségének tökéletessé tételéhez. Azt is említsük meg, hogy egy terméknek nem „annyi” az ára, ha még tejet is kell venni hozzá, illetve tej nélkül fogyasztva meg kell emelni a tipikus adagot az ígért hatáshoz.

Milyen hosszan fogyasztható az ADIPONIX DIÉTA?

Specifikus ok nem nagyon van, hogy miért kellene szüneteltetnie az ADIPONIX DIÉTA turmix fogyasztását, de átfogó elvként azért azt ajánljuk, hogy kb. 3 hónap folyamatos szedés után legalább 1-2 hét szünetet tartson minden mesterséges formula esetében. Nem mintha a hagyományos ételek, ételforrások esetében ez nem vonatkozna, mert ott is ajánlott a források, ételtípusok cserélgetése intoleranciák, esetleges minőségi hibák minimalizálására (toxinok az ételekben, nyersanyagokban és a hasonlók).

A még nagyobb, gyorsabb sikerért: termékkombinálás

Az ADIPONIX DIÉTA turmixra épülő étkezési programokat feltétlenül még sikeresebbé teheti más termékeinkkel való kombinálás. Mint már ismertettük, rohamdiétához mindenképpen ajánljuk az Omega-3+ esszenciális zsír formulánkat, emellett számos más direktebb zsírégető és támogató formula van a palettánkon. Nagyon népszerű a kapszulás ADIPONIX zsírégető, a DIGESTAID rost komplex remek diéta során is. Energizáló termékeink pedig a kalória megszorítás során jöhetnek igen jól, például a TURBO MAX!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-06-17
edzés előtt, után ?

válasz
2013-06-18
Szia!

Mi a konkrét kérdés? Ha ez az adagolásra vonatkozott: a gyártó ajánlása szerint 30g (1 adag) fogyasztása ajánlott naponta. Bármikor fogyasztható, de kiemelt időpontok: edzés után (én ekkor dupla adagban innám), illetve reggel, mint első étkezés, esetleg esti utolsó étkezésként. Tehát 1-1 étkezés kiváltásra bármikor alkalmazhatod a nap folyamán.

Vevővélemények

Szöszi
2017-06-15
Vacsi helyett iszom és jó! Azért hiszek benne, mert pár éve is ittam és fogytam!