Protein Ice Cream Light (100 gr.)

 / 4.4 5 vélemény
Scitec Nutrition Protein Ice Cream Light 100 gr.
Ár: 465 Ft
490 Ft
Megtakarítás:25 Ft 5%
Egységár: 4,65 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PROTEIN ICE CREAM LIGHT

Csökkentett szénhidrát- és cukortartalommal!

  • Ízletes fagylalt magas minőségű tejsavófehérjével!
  • 6 g szénhidrát az elkészített 150 grammnyi fagyiban!

A fitness desszertek új generációja megérkezett! A sport fanatikusai eddig még csak gondolni sem mertek arra, hogy a hagyományos fagylaltot esetleg beilleszthetik szigorú étrendjükbe. De itt az ideje változtatni a szokásokon, a Scitec PROTEIN ICE CREAM LIGHT nem csak a csaló napokon fogyasztható! Ezektől a fantasztikus ízektől a mennyben fogod magad érezni, miközben megtámogatod a testedet értékes fehérjével.

Ez a termék 28%-ban tartalmaz minőségi fehérjét, főleg tejsavófehérjét, ami az izomépítés építőelemeinek egyik fontos forrása. A fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához!*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
 

Felhasználási útmutató

Keverjen össze 1 adag (50 g - 1 1/4 adagolókanál) Protein Ice Cream port 100 ml vízzel és rázza erősen 2 percig, amíg nem lesz habos. A krémesebb állag elérése érdekében egy tálban habverővel keverje 5 percig. Ezután öntse egy műanyag fagyasztó konténerbe és fagyassza 1.5-3 óráig attól függően, hogy milyen hideg a fagyasztója. Vegyen elő egy kanalat és élvezze a fagylaltot! A bekevert adagot fagyasztóban tárolja és 10 napon belül fogyassza el!
 

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Aki az édességet szereti.... az vegye meg :)
2017-11-20
Imádom az édességet, sajnos... persze ha már lead az ember 20 kilót, máshogy szemléli a dolgot, viszont az édeset ettől még kívánom. Keresem a módját, hogy finom is legyen, diétába is beleférjen. Több diétába illeszthető édességet próbáltam már innen a Builder Shopból, de ez eddig magasan a legjobb!! Kiwi ízben kértem, ahogy a tasakon írva van, 2X50gr, tehát 50-et bekevertem a leírás alapján géppel 5 percig 100ml vízzel. Elképesztő jó krémes állagot és meglepően sok anyagot sikerült kikeverni ebből a nettó 150gr-nyi poros folyadékból. Már másfél óra fagyasztás után ehető lett volna nagyjából de kb 5-6 órát vártam vele. Az eredmény nem kétséges, krémes, finom, abszolút élvezhető! Minimális mellékíze van...de hát egy diéta közben ehető fagyiról beszélünk :) Le a kalappal ismét a Scitec előtt!