Protein Ice Cream Light (1,25 kg)

 / 1.0 1 vélemény
Scitec Nutrition Protein Ice Cream Light 1,25 kg
Ár: 5 590 Ft
Egységár: 4 472,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PROTEIN ICE CREAM LIGHT

Csökkentett szénhidrát- és cukortartalommal!

  • Ízletes fagylalt magas minőségű tejsavófehérjével!
  • 6 g szénhidrát az elkészített 150 grammnyi fagyiban!

A fitness desszertek új generációja megérkezett! A sport fanatikusai eddig még csak gondolni sem mertek arra, hogy a hagyományos fagylaltot esetleg beilleszthetik szigorú étrendjükbe. De itt az ideje változtatni a szokásokon, a Scitec PROTEIN ICE CREAM LIGHT nem csak a csaló napokon fogyasztható! Ezektől a fantasztikus ízektől a mennyben fogod magad érezni, miközben megtámogatod a testedet értékes fehérjével.

Ez a termék 28%-ban tartalmaz minőségi fehérjét, főleg tejsavófehérjét, ami az izomépítés építőelemeinek egyik fontos forrása. A fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához!*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
 

Felhasználási útmutató

Keverjen össze 1 adag (50 g - 1 1/4 adagolókanál) Protein Ice Cream port 100 ml vízzel és rázza erősen 2 percig, amíg nem lesz habos. A krémesebb állag elérése érdekében egy tálban habverővel keverje 5 percig. Ezután öntse egy műanyag fagyasztó konténerbe és fagyassza 1.5-3 óráig attól függően, hogy milyen hideg a fagyasztója. Vegyen elő egy kanalat és élvezze a fagylaltot! A bekevert adagot fagyasztóban tárolja és 10 napon belül fogyassza el!
 

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Élvezhetetlen
2016-08-08
A piros bogyós változatot volt szerencsém elkészíteni. A leírásnak megfelelően két adagot készítettem el vízzel, jó sokáig kevertem gépi habverővel a krémes állag elérése érdekében, majd betöltöttem egy Carte d'or dobozba, amit közel kétharmadáig meg is töltött. Ez volt az egyetlen pozitívuma, míg a további tapasztatlatok:


- illatra egészen finom, de ízre erősen közepes


- kicsit sem krémes, helyette jégkása szerű, kanállal nehezen adagolható,


- néhány egy fél adag legyűrése után irritáló, savas érzet a szájban, mely minden további falattal csak erősödik.


Még tejjel is kipróbálom, de nincsenek nagy elvárásaim, sajnos ennyi erővel a whey proteinemet is lefagyaszthattam volna, az is fagyiszerűbb élményt nyújtott volna.


- a legrosszabb!