Protein Ice Cream Light (1,25 kg)

 / 3.0 2 vélemény
Scitec Nutrition Protein Ice Cream Light 1,25 kg
Ár: 5 310 Ft
5 590 Ft
Megtakarítás:280 Ft 5%
Egységár: 4 248,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PROTEIN ICE CREAM LIGHT

Csökkentett szénhidrát- és cukortartalommal!

  • Ízletes fagylalt magas minőségű tejsavófehérjével!
  • 6 g szénhidrát az elkészített 150 grammnyi fagyiban!

A fitness desszertek új generációja megérkezett! A sport fanatikusai eddig még csak gondolni sem mertek arra, hogy a hagyományos fagylaltot esetleg beilleszthetik szigorú étrendjükbe. De itt az ideje változtatni a szokásokon, a Scitec PROTEIN ICE CREAM LIGHT nem csak a csaló napokon fogyasztható! Ezektől a fantasztikus ízektől a mennyben fogod magad érezni, miközben megtámogatod a testedet értékes fehérjével.

Ez a termék 28%-ban tartalmaz minőségi fehérjét, főleg tejsavófehérjét, ami az izomépítés építőelemeinek egyik fontos forrása. A fehérjék hozzájárulnak az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához!*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.
 

Felhasználási útmutató

Keverjen össze 1 adag (50 g - 1 1/4 adagolókanál) Protein Ice Cream port 100 ml vízzel és rázza erősen 2 percig, amíg nem lesz habos. A krémesebb állag elérése érdekében egy tálban habverővel keverje 5 percig. Ezután öntse egy műanyag fagyasztó konténerbe és fagyassza 1.5-3 óráig attól függően, hogy milyen hideg a fagyasztója. Vegyen elő egy kanalat és élvezze a fagylaltot! A bekevert adagot fagyasztóban tárolja és 10 napon belül fogyassza el!
 

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Maximálisan elégedett vagyok.
2019-06-16
A korábban értékelő személlyel határozottan nem értek egyet, mivel a tapasztalataim ezzel a termékkel kapcsolatban teljesen másak. A fenti videó megnézése után döntöttem a Protein ice cream mellett, mivel nyár van és mégsem ehetem a bolti agyoncukrozott jégkrémeket.Igaz, van zero jégkrém is, de annak semmi protein tartalma. Ezt a termeket piszok egyszerű elkésziteni.Egy adag azaz 50g-hoz javaslok, 100ml viz helyett 150ml-ert mivel túl erős az ize az előbbi vízmennyiséggel, de 150ml-el már pompás.Az állaga egyáltalán nem jégkása jellegű(az előző véleményező állítása ellentétében).Egyáltalán nem igényli, hogy habverővel felverd vagy összeturmixold, mert ugyan azt a hatást eléred egy egyszerű shake, mivel a fenti videóban habverővel rásegített , hogy krémesebb legyen, de ez csak fényezés, mivel semmivel sem lesz krémesebb.Félre értés ne essék kellő képpen krémes, csak nem javít rajta semmit, de videóban jól hangzik :).. Összegezve, aki tényleg minimális cukor mennyiséget fogyaszt, az tudja értékelni eme terméket, nekem maximálisan bevált és ajánlom Mindenkinek!