Dibencozide B-complex (100 kap.)

 
ActivLab Dibencozide B-complex 100 kap.
Ár: 2 790 Ft
Egységár: 27,90 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Dibencozide B-complex

Az Activlab Dibencozide B-Complex az erőteljes B csoport vitaminjainak és a dibenkozid-nak az egyedülálló kombinációja. Ez egy nagyon hatásos izomtömeg-növelőt alkot, mely hatással van a szervezet anabolikus és metabolikus működésére.

A dibenkozid (a B12 vitamin koenzimje) nem szteroid, metabolikus anyag, erőteljes anabolikus hatással. Növeli a tiszta izomtömeget, serkenti az izomszövetek fejlődését, növeli az erőnket és az étvágyunkat. Pozitív hatással van az általános közérzetre, és javítja a test állapotát. Enyhíti a fáradtság tüneteit a nehéz edzés után.

A B csoport vitaminjai szerepet játszanak az aminosavak és fehérjék megfelelő szintézisében, a szénhidrátok, fehérjék és zsírok transzmutációján keresztül, ezáltal hozzájárulnak az izomerő - és tömegnövekedéshez. Szabályozzák a növekedést, a működő sejteket és a szénhidrátok és fehérjék égetése során növelik az energiaellátottságot.

Az Activlab Dibencozide B-Complex ajánlott sportolóknak és azoknak, akik szeretnek növelni izomtömegüket, erejüket, állóképességüket, növelni étvágyukat; -idősebbeknél táplálék-kiegészítőként segíti a szervezetük metabolikus működését.

Használata:

1 kapszula 1 órával a reggeli és déli étkezés előtt.

Figyelem:

A C-vitamin gyengíti a B12 vitamin koenzim felszívódását.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-12-30
18 éves labdarugó(190cm/70kg) vagyok és fel kéne szednem 5-10 kilót heti 6-8 edzés(foci) +1 meccs mellett heti 2-3 edzésre van időm de elég lassan haladok a fejlődéssel, és ennek főleg az az oka hogy nem tudom elég hatékonyan kihasználni a konditeremben töltött időt, mert nincs erőm már komoly súlyokkal csinálni az edzéseket. ÉS az lenne a kérdésem, hogy segíthet e ez az étrend-kiegészítő?

válasz
2011-01-03
Én inkább egy magas szénhidráttartalmú tömegnövelőt javasolnék edzések utánra, valamint súlyzós edzések előttre egy Hot Blood-ot például. ezek mellett mehet a B-komplex, de nem helyettük.

Vevővélemények