Milk&Whey Protein (2,27 kg)

 / 4.4 5 vélemény
Ye Nutrition Milk&Whey Protein 2,27 kg
Ár: 13 990 Ft
Egységár: 6 163,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Milk and Whey

(A crossfit protein)

Kifejezetten a kemény izommunkát megkövetelő aerob és nem aerob mozgásformákat ötvöző sportolók igényeihez fejlesztve. Használatát ajánljuk az alábbi sportokhoz, mint:

  • Crossfit
  • Motokrossz
  • Kerékpár, hegyi kerékpár
  • Egyéb fizikai erőt hosszabb távon igénylő sportok

A YE Milk and Whey összetevői:

Tejsavó koncentrátum és izolátum: Gyors felszívódású fehérjék, amelyek kitűnő tápanyagforrást biztosítanak az edzést követő időszakban.

Tejfehérje koncentrátum: Közepes felszívódású, magas aminosav tartalmú protein típus, ami az edzés megkezdése után 4-6 órán keresztül ellátja az izmokat a szükséges tápanyagokkal.

A YE Milk and Whey mint minden YE protein hozzáadott emésztést segítő enzimek segítségével (papain és bromelain, prebiotikumok) jelentősen megnöveli a fehérjék lebontását.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-03-03
Sziasztok :)

Meddig tart ez az akció ( hogy jár mellé Metabol-X) ?

válasz
2015-03-04
Szia!

A készlet erejéig tart az akció. :)

Vevővélemények

Kiváló minőségű fehérje!!!
2015-04-20
Kiváló minőségű fehérje én konkrétan csokisat rendeltem és meglepően finom nem íztelen nem túl édes pont jó. Nem puffaszt, jól vissza tölt, fejlődők is tőle szépen. Több márkát is próbáltam már de úgy érzem megtaláltam a legjobb fehérjét a piacon ár érték arányban fehérje tartalomban aminosavval és emésztő enzimel. Tökéletes!! Most a vaníliás következik.