Whey Pump X-treme (0,6 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Trec Nutrition Whey Pump X-treme 0,6 kg
Ár: 5 790 Ft
Egységár: 9 650,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Whey Pump X-treme (600 g)

A Whey Pump X-treme egy csúcsminőségű tejsavófehérje koncentrátum, jelentős adag kreatinnal és argininnel (AAKG) kiegészítve. Ez az első proteintermék a piacon dupla gain formulával benne nagyon erős anabolikus aminosavakkal Az arginin felelős a nitrogén oxidnak a vérerekbe juttatásáért. Ez a stratégiai anyag segíti a protein szintézisét, felelős a nitrogén oxidnak a vérerekbe juttatásáért. Hatására az erek ellazulnak ezáltal a proteinek, aminosavak és kreatinok gyorsabban és hatékonyabban jutnak el az izmokba.

Köszönhetően ennek az egyedi kombinációnak, a magas minőségű tejsavófehérje és az erőteljes fokozók együtt jelentős proteinszintézist váltanak ki.

A Whey Pump X-treme más hagyományos proteinformulához képest egyedibb teljesítményfokozó tulajdonsággal bír.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A termékből 1 adagot – mérőkanállal 90 egységnyit (90 cc) 200 ml vízben vagy tejben shaker vagy mixer segítségével fel kell oldani.

Edzésnapon: 1. adagot reggel ébredés után, 2. adagot legfeljebb másfél órával edzés után és a 3. adagot lefekvéskor.

Edzés nélküli napon: 1. adagot reggel ébredés után, 2. adagot két étkezés között és a 3. adagot lefekvéskor.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Csak akciósan
2017-10-27
Érdekes termék, akciósan rendeltem, nem bántam meg, talán, ha lesz újra ilyen áron, akkor veszek még. Van benne kreatin, amit egyébként nem erőltetek, mert a régebbi próbálkozásoknak, hasfájás vas hatástalanság lett a vége, de, itt egy jó kombináció van. Maga a fehérje pillanatok alatt oldódik, edzés előtt vagy után ajánlom. Van egy gyógyszeres mellékíz és illat, de nem vészes, ez a csoki-kókusz ízre vonatkozik, ha lesz akcióban a többi íz is tesztelve lesz, teljes áron találok számomra hasznosabbat, de, nem bántam meg, hogy kedvező áron megvehettem.