Whey Creamy Cocktail (30 gr.)

 / 2.0 1 vélemény
Trec Nutrition Whey Creamy Cocktail 30 gr.
Ár: 380 Ft
Egységár: 12,67 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Whey Creamy Cocktail

A WHEY CREAMY COCTAIL a tejsavó és a tejfehérje optimális arányú, kiváló ízhatású kombinációja. Minden egyes krémes és édes adagja biztosítja a fehérjét és aminosavakat, ami elengedhetetlen az épülő és regenerálódó izmoknak. A WHEY CREAMY COCTAIL olyan termék amely segítségével kiegészíthető az alacsony kalóriatartalmú étrend valamint pótolható az intenzív edzés által okozott fehérjehiány .A WHEY CREAMY COCTAIL egy olyan kiegészítő termék sportolóknak és fizikailag aktív személyeknek akiknek a célja a tiszta izomtömeg növelése ,a test alkatának a javítása ,alakformálás.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Oldjunk fel egy adagot - 30g (1,5 adagolókanál-75cc) – 200-250ml vízben vagy tejben, shaker vagy turmixgép segítségével .Igénytől függően napi adagja 2-3 adag.

Edzésnapon: Első adag reggel felkelés után, második adag edzés után,harmadik adag lefekvéskor.

Nem edzésnapon: Első adag reggel felkelés után,második adag étkezések között ,harmadik adag lefekvéskor.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-12-23
Sziasztok!

Gluténmentes?

válasz
2014-12-30
Szia!

Papírforma szerint egy fehérjekészítmény nem tartalmaz glutént. Azonban allergén információként minden termék csomagolásán köteles a gyártó feltüntetni, ha a termék olyan üzemben készül, ahol gluténtartalmú alapanyagok is feldolgozásra kerülnek. Ez azt jelenti, hogy minimális eséllyel, de kerülhet glutén a termékbe, olyan csekély mennyiségben, amely alig kimutatható, és gyakorlatilag soha nem okoz problémát még az arra fokozottan érzékenyeknél sem. Ha tehát gluténérzékenységben szenvedsz, fogyaszthatod a terméket, valószínűleg semmilyen panaszt nem fog okozni.

Vevővélemények

Túlárazott termék!
2016-01-28
Az árához képest nagy csalódás volt a termék! Az oldódása rémes.. darabos és csomós marad a shake többszöri rázás után is! Az íze meg megint csak nem a legjobb. Ennél olcsóbb fehérjéknek is jobb íze van! Az állaga se krémes. Ennyi pénzért már sokkal jobbakat lehet találni a piacon! Nem ajánlott kategória!