Ultimate Protein (0,75 kg)

 
Trec Nutrition Ultimate Protein 0,75 kg
Ár: 6 490 Ft
Egységár: 8 653,33 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Ultimate Protein (750 g)

A protein a legalapvetőbb szerkezeti eleme a testünknek, izomtömegünk kb. 90%-át teszi ki. A test ezen alkotójának megfelelő táplálása nélkül nem lehetséges az izom tömegének építése. A sportolóknak, akiknek az izomnövelés a céljuk naponta 200-250g proteinre van szükségük, melyet nagyon nehéz csak természetes táplálékokat használva a szervezetbe bejuttatni. Az Ultimate Protein a legjobb módja, hogy a legjobban felszívódó proteinnel elkerüljük a hiányt. A tejsavófehérje koncentrátum- és tejfehérje megfelelő aránya garantálja a test összes fontos aminosavának táplálását,melyek az izomrostokat építik. Az Ultimate Protein-ben található anyagok, a proteinek azon csoportjához tartoznak, melyek jellemzője a magas biológiai potenciál. Ezek a proteinek gazdagok elágazó láncú aminosavakban (branched amino acids, BCCA) és glutaminban, ez az anyag a test minden regenerálódási folyamatához szükséges. Ne felejtsd el! A test izmainak építése szorosan kapcsolódik az izomszövet növeléséhez. Az út, hogy a célt elérd a megfelelő és kemény edzésen felül a szükséges mennyiségű és megfelelő arányú protein bevitele. Az Ultimate Protein ma a piacon található legjobb proteinben gazdag kiegészítő alacsony szénhidrát- és zsír-tartalommal.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Ajánlott napi használat kb. 80–120 g. A kiegészítőt 2-3 adagban kell bevenni, egyenként 40g-jával 2 vagy 3-szor egy nap. Az adagot megfelelően fel kell oldani 200 ml vízben vagy tejben, Legjobb, ha shakert vagy mixert használsz.

Edzés napon: I. adag közvetlenül ébredés után, II. adag közvetlenül edzés után (30-60 g szénhidráttal, pl. dextrózzal) vagy II. adag 1,5 órával az edzés után, III. adag közvetlenül lefekvés előtt.

Edzés nélküli napon: I. adag közvetlenül ébredés után II. adag étkezések között a nap folyamán, III. adag közvetlenül lefekvés előtt.

MEGJEGYZÉS: A dobozban egy praktikus mérőkanál található, mely segít, hogy precízen mérhesd ki az adagokat: egy teljes kanál (50 cc) egyenlő 20 g Ultimate Protein-el.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések


Vevővélemények