Pro Genic (1,53 kg)

 
Trec Nutrition Pro Genic 1,53 kg
Ár: 13 900 Ft
Egységár: 9 084,97 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Pro Genic (1530 g)

Ez a termék a proteinek körültekintően kiválogatott komplexét tartalmazza, melyek különböző mértékben szívódnak fel, lehetővé téve hogy jelentősen fokozzon két különböző metabolikus utat, – egyrészt aktívan serkenti az anabolikus effektust másrészt megelőzi a kifejlődött izom- fehérjék pusztulását. A termék alkalmazását követően az aminosavak fokozatosan beszivárognak a véráramba. Az anabolikus molekulák első hulláma 10-20 perccel a termék bevitele után jelentkezik, melyet a tejsavófehérjék hidrolizátuma és izolátuma okoz. Ezt követően az anabolikus folyamatok kontrollját a tojásfehérje albumin veszi át, ami ezzel egy időben az izomrost felépülésének komplex folyamatát kezdi el. A végső anti-katabolikus hullám eredményeképp a kazein proteinek lassan fejtik ki hatásukat, speciális védőernyőt terjesztve ki még órákkal az edzés vége után is. A speciális anabolikus és anti-katabolikust effektust fokozzák a hozzáadott nagy mennyiségű BCAA, glutamin, kivont enzimek, és alapvető vitaminok és ásványi anyagok.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A legjobb eredmény elérése érdekében fogyassz kb. 35 g terméket 40 perccel edzés után és 35 g-ot lefekvéskor, hogy megakadályozd az éjszakai katabolikus folyamatokat valamint fokozd az anabolikus folyamatokat. Egy adagot 200 ml vízben vagy sovány tejben kell feloldani shakerrel, vagy mixerrel.

Figyelem! A dobozban egy praktikus kanál van, hogy a termék adagjait pontosan tudd kimérni. Egy teljes kanál (50 cc) egyenlő 25 g-al a termékből.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények