Night Protein Blend (1,8 kg)

 
Trec Nutrition Night Protein Blend 1,8 kg
Ár: 13 990 Ft
Egységár: 7 772,22 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Night Protein Blend (1500 g)

A Night Protein Blend egy jó minőségű tejfehérje komplex, mely könnyen oldódó kazeint és L-glutamin peptidet tartalmaz. A Night Protein Blend egy étrend-kiegészítő, különösen testépítőknek és erő-sportolóknak javasolt, akik minőségi izomzatot akarnak növelni. Ez a formula szintén kiváló protein kiegészítő a regenerálódás alatt lévő egyének számára. A Night Protein Blend speciális formulája hosszú órákra megakadályozza azt a negatív katabolikus folyamatot, ami hozzájárul az izomszövetek visszafejlődéséhez. Ez a hosszú távú anti-katabolikus effektus annak az egyedülálló folyamatnak köszönhető, melynek során akár még 7 órával a felhasználás után is aminosavak kerülnek a véráramba. Így a Night Protein Blend egy ideális formula, amely a néhány órás szüneteknél használható az alapvető tápanyag-ellátásra (aminosav), amely a néhány órás alvás során játszódik le. A formula ezen felül glutaminnal gazdagított, - ez a legfontosabb aminosav, mely az izmokat építi; a legasszimilálódóbb formában jelenik meg, mint I-glutamin peptid. A glutamin erős tevékenységet mutat a természetes növekedési hormon (GH) kiválasztásának növelésében, mely gyorsabb regenerációt tesz lehetővé az alvás során. A formula vitamin komplexszel gazdagított, mely támogatja a test metabolikus folyamatait. A Night Protein Blend garantálja a hatékony izomtömeg növelést. A formula ízletes puding formában kapható.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

Fogyaszd napi 1-2 szer az igényeidnek megfelelően. Egy adag 40 grammnak felel meg. Keverd el 200 ml tejjel, shaker-t használva. Utána edd meg a sűrű pudingot kanállal. A fő adagot lefekvéskor vedd be. Ajánlott a második adagot étkezések között bevenni ha a közöttük eltelt idő több mint 6 óra.

MEGJEGYZÉS: A dobozban egy praktikus mérőkanál található, mely segít precízen kimérni a termék egy adagját. Egy vonal a kanálon 10 cc = 3.3 g –ot jelent ebből a formulából; 40 g = 120 cc (2 teljes kanál, egyenként 50 cc + 20 cc a Night Protein Blend-ből).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények