Tested Whey (2,27 kg)

 
Tested Nutrition Tested Whey 2,27 kg
Ár: 11 370 Ft
Egységár: 5 008,81 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Tested Whey

A Tested Whey egy extra magas minőségű fehérje formula, melynek minden egyes adagja 22 gramm első osztályú fehérjét biztosít, mindenféle felesleges adalék és alacsony minőségű összetevő nélkül!

A Tested Whey fehérjemátrixa a legmagasabb biológiai értékű forrásokra épülve kiemelkedően magas elágazó szénláncú aminosav- és glutamin tartalom mellett, gyors felszívódást és gyakorlatilag tökéletes hasznosulást garantál!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál (30g) Tested Whey-t 250ml vízben vagy sovány tejben. Egyéni fehérjeszükségleted függvényében napi 1-3 adagot fogyassz.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2012-01-07
Sziasztok!Van vmi konkrétabb erről a termékről?Csábító az ára, de semmi összetétel nincs megadva, tejsavó vagy szója vagy akármi...Ha van róla vmi konkrétabb ne titkolózzatok :) Előre is köszi!

válasz
2012-01-08
Van róla egy csomó infónk, csak nem írjuk le mert mi akarjuk megenni az összeset :)) Azért olcsó, mert van benne sima tejfehérje is. Jó eséllyel az van benne a legnagyobb mennyiségben. A nagyon olcsó fehérjék esetében (amik nem szójásak) gyakran ez a helyzet. Amúgy tejsavó koncentrátum, sovány tejpor, tejsavó izolátum, kalcium kazeinát és tejfehérje izolátum van benne a címke szerint.

Vevővélemények