Pro 6 (2,27 kg)

 
Superior 14 Pro 6 2,27 kg
Ár: 13 990 Ft
Egységár: 6 163,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Superior 14 - Pro 6

PRO6: Tökéletes funkcionalitás, ami a teljesítményed meghatározza!

Három kulcsszó, ami a PRO6 fehérjét jellemzi:

  • Hatékonyság: Megnövelt protein szintézis
  • Növekedés: Folyamatos, stabil aminosav ellátás
  • Időzítés: Prémium minőségű fehérjeforrások jól összehangolt fúziója

A PRO6 mögött lévő tudomány, ami ott van minden 38g-os adagban

A PRO6 egy tudományosan megtervezett anabolikus protein fúzió. Ez a fúzió egy olyan fehérjespektrumot nyújt, amely tartós tápanyagforrást jelent az izomzatnak. A növekedésre vágyó testépítők, aktív sportolók számára az egyik legfontosabb dolog, hogy izomzatuk folyamatos tápanyag ellátás alatt legyen, de a legtöbb esetben ez egy készítménnyel nem megoldható. Ahhoz, hogy folyamatosan növekedésben legyél azáltal, hogy a nap minden szakában biztosított legyen a szükséges aminosav mennyiség, a protein fajták bevitelét meg kell tervezni, időzíteni kell.

Prémium minőségű fehérje mátrix

Az izomzat protein szükséglete nem áll meg az edzést követő kritikus időszak után sem. A regenerálódás folyamatos, ezért az aminosav ellátást egész nap biztosítani kell. A gyors felszívódású proteinek azonnali aminosav forrást jelentenek a szervezetnek, míg a közepes és lassú felszívódásúak akár 6-8 órán át is keringenek a véráramban. A PRO6 protein mátrixa összesen hat kiváló minőségű, felszívódásban eltérő protein forrást tartalmaz, amely akár 8 órán át folyamatos aminosav ellátást biztosít az izmoknak.

Megnövelt protein szintézis

A PRO6 hozzáadott emésztést gyorsító enzimek segítségével (Papain & Bromelain, PreBiotics) jelentősen megnöveli a fehérjék lebontását.

A PRO6 motorja: Tejsavó fehérje izolátum és koncentrátum: Gyors felszívódású fehérjék, amely kitűnő tápanyagforrást biztosítanak az edzést követő időszakban.

Micellar Csasein: Mérsékelt szűrésű, szénhidrát-mentes, biológiailag magas értékű fehérje fajta. Hatása egész nap fennáll.

Tejsavó fehérje: Közepesen gyors felszívódású (4-6 óra) fehérje fajta, magas aminosav tartalommal

Tojás fehérje: Biológiai értéke: 100, vagyis a legmagasabb minőségű fehérje. Lassú felszívódású, teljesen zsír és szénhidrát mentes.

Tej és szója fehérje: Közepesen gyors felszívódású, magas biológiai értékű fehérje kombináció.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-03-14
Sziasztok!
Érdekelne, hogy diétához jó lenne-e ez a fehérje? Reggeli zabpehelyhez, és edzés után enném. Igazából megvallva a 11g szénhidrát zavar egy kicsit és ezért kérdeztem rá, hogy végül is milyen szénhidrát az a maradék 9g ami nem a cukor? Köszönöm a válaszotokat előre is! :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Nem kifejezetten, elég magas a szénhidráttartalma. Mivel hozzáadott cukrot, vagy más szénhidrátforrást a termék az összetevői alapján nem tartalmaz, csak a fehérjeforrások szénhidráttartalmára tudok tippelni, valószínűleg abból tevődik össze ez a mennyiség. Helyette a Whey 80 sokkal jobb választás lenne.

Vevővélemények