Iso-Pro Zero (1,5 kg)

 
Superior 14 Iso-Pro Zero 1,5 kg
Ár: 10 990 Ft
Egységár: 7 326,67 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Iso Pro Zero

Magas fehérje tartalmú készítmény édesítőszerrel, sportolók számára kifejlesztve, a nagyfokú izomerő kifejtése érdekében. A fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, illetve a csontok normál állapotához.* A tejsavó fehérje optimális körülményeket teremt az izmok növekedéséhez. *

Superior Iso Pro Zero gyorsan felszívódó tejsavó fehérje izolátumot és koncentrátumot tartalmaz, mely biztosítja a megfelelő fehérje ellátást a fárasztó edzés után. A tejsavó fehérje izolátum 90 %-os tisztaságú fehérje, a legtisztább és a szervezetnek biológiailag leginkább hozzáférhető fehérje forrás. A tejsavó fehérje nagy mennyiségben tartalmaz esszenciális, elágazó láncú aminosavakat (BCAA), illetve más a szervezet számára nélkülözhetetlen esszenciális aminosavakat (EAA). Továbbá magas az L-Glutamin tartalma, mely a vérben legnagyobb mennyiségben előforduló szabad aminosav.

*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által meghatározott, tudományosan bizonyított állítások.

ADAGOLÁS:

Keverjen össze 1 mérőkanál Iso Pro Zero fehérjeport (30 g) 300 ml hideg vízzel vagy zsírszegény tejjel. 
Az optimális eredmény elérése érdekében fogyasszon 2 adagot naponta, egyet 1-2 órával edzés előtt, és egyet közvetlenül edzés után. Edzés mentes napokon fogyasszon 1 adagot reggel, ébredés után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények