Fourstar Protein (2 kg)

 / 4.3 6 vélemény
Scitec Nutrition Fourstar Protein 2 kg
Ár: 12 990 Ft
Egységár: 6 495,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

FOURSTAR PROTEIN

Tejsavó, kazein, tej- és tojásfehérjék

  • TEJSAVÓ, MICELLÁRIS KAZEIN, TELJES TEJ ÉS TOJÁS FEHÉRJÉK KEVERÉKE!
  • EMÉSZTŐENZIMEK!
  • EGY NAGYSZERŰ TÖBB-CÉLÚ FORMULA BÁRMILYEN IDŐPONTRA!
  • ASZPARTÁM-MENTES!

A FOURSTAR PROTEIN 4 nagyszerű állati eredetű fehérje keveréke, amit papain és bromelain emésztőenzimekkel egészítettünk ki. Minőségi fehérjeforrásaink között ott van a tejsavófehérje, a teljes tejfehérje, a kiváló micelláris kazein és a tojásfehérje.

Ezek a források különböző aminosav-profillal rendelkeznek, így értelmes dolog kombinálni őket. Ez a formula bármikor alkalmazható a nap folyamán, ideértve a lefekvés előtti időt is. Ez egyben azt is jelenti, hogy a Fourstar Protein nagyszerűen alkalmas az izomtömeg növelésére. Magas fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a csontok normál állapotának fenntartásához.*

Toldi Zsuzsanna, Team Scitec

Toldi Zsuzsanna
Arnold Classic Europe Bodyfitness Champion, 2x Bikini World Champion
Team Scitec

Ezek az állati eredetű fehérjék un. teljes fehérjének számítanak, mivel ellátják a testet az összes szükséges típusú aminosavval.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

1 adag Fourstar Protein italpor 250 ml folyadékban feloldva fogyasztandó, leginkább edzés után. Egyéni táplálkozási igénytől függően további adag is fogyasztható.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-13
Üdv

Estére, lefekvés előttre melyik lenne a jobb? A Fourstar vagy a 100% Casein Complex? Az egyik egy designer protein többféle fehérjeforrással, amiből nagyjából mind lassabb kategóriás, a másik pedig kazein-micelláris kazein. Mi alapján lehet dönteni?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha csak lefekvés előtt szeretnéd használni akkor a lehető leglassabb felszívódást a sima 100% Casein Complex tudja.

Vevővélemények

Estére tökéletes
2016-12-14
Cottage chees-sel szoktam lefekvés előtt fogyasztani (100g/30g arányban). Mivel maga a por tömörebb mint egy tejsavó koncentrátum/izolátum, így az összekeveréshez szükséges vizet felveszi és nem egy darabos lé lesz, hanem egy sokkal homogénebb massza. A vaníliással nagyon finom ízt ad. Korábban ha felébredtem este mindig éhes voltam, a lassabb felszívódással ez a probléma megoldódott.
Estimese
2017-01-31
Az összetétele miatt este tolom zárásképp. Elsőre kicsit fura, szokni kell. De 5* ettől függetlenül. A 100% WPP-hez képest sokkal sűrűbb, az íze jóval erősebb kissé csömör a vanília és kicsit lisztes is, de a 2.-3. alkalom után már fel se tűnik. Nagyon halkan mondom de tejjel és jóadag fahéjjal iszonyatosan finom. Kissé hangosabban pedig, hogy ha fele-harmada vízzel van kikeverve akkor tök jó krémet lehet belőle csinálni a Protein Pancake tetejére. Itt is felteszem a kérdés, hogy vennék-e még belőle? IGEN