100% Whey Protein Superb (2,16 kg)

 / 2.5 2 vélemény
Scitec Nutrition 100% Whey Protein Superb 2,16 kg
Ár: 15 095 Ft
15 890 Ft
Megtakarítás:795 Ft 5%
Egységár: 6 988,43 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% WHEY PROTEIN* SUPERB

Felsőbbrendű íz és minőség!

*100%-BAN TEJSAVÓ-EREDETŰ FEHÉRJÉBŐL

Aki fehérjeporokat használ, az legelőször az oldhatósággal és az ízzel szembesül, minden más csak ezt követően jön! A 100% WHEY PROTEIN SUPERB egy kivételesen finom ízű, könnyen keverhető fehérjepor, amely ráadásul a világ egyik legjobb fehérjeforrásából származó fehérjét biztosítja számodra. Mindezeken felül valódi gyümölcsdarabokat, csokoládé darabokat vagy épp ropogós, tejsavós puffasztott rizst is tartalmaz (a választott íztől függően). Létezik jobb és finomabb módja annak, hogy biztosítsd a szervezeted által megkívánt napi fehérjebevitel egy jó részét?

A 100% WHEY PROTEIN SUPERB egy kivételesen magas minőségű fehérje, amely kizárólag hidegen feldolgozott tejsavóból készül. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövet-gyarapodáshoz és fenntartáshoz, ennélfogva a 100% WHEY PROTEIN SUPERB hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a megfelelő csontozat fenntartásához is.* A tejből származó tejsavófehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin), amelyeket a test nem képes előállítani, és ezért az étrend részeként szükséges a bevitelük. Annak érdekében, hogy a 100% WHEY PROTEIN SUPERB még inkább összetett legyen, extra L-glutamint, valamint taurint is hozzáadtunk a formulához, melyek széles körben ismert és népszerű szabad aminosavak.

Használati utasítás

1 adag 100% Whey Protein* Superb italpor 300 ml vízben feloldva fogyasztandó.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-23
Helló lehet hogy már kicsit eleged van a kérdéseimből :D de akkor melyik jobb ha az izom épitést (és erő nevelést) nézzük ez vagy 100% whey protein profesional?

válasz
2018-02-05
Szia!

Dehogyis. Ez a dolgunk. :) Mindkettő egyformán megfelel a célnak, a 100% Whey Protein Professional egy hajszálnyival jobb választás, de nagy különbséget soha nem éreznél a kettő között.

Vevővélemények

Finom
2015-04-08
Karácsony előtt leptem meg magam vele, nagyon finom az epres, nagyon jók a darabkák benne, isteni finom zabbal is. Viszont nem ér ennyi pénzt az, hogy legyen benne eperdarabka. :D