Anabolic Protein (4 kg)

 
Pro Nutrition Anabolic Protein 4 kg
Ár: 21 300 Ft
Egységár: 5 325,00 Ft/kg
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION ANABOLIC PROTEIN

Csak az Anabolic Protein kínálhat állandó infúziót értékes aminósavakból és garantálhat ezáltal utolérhetetlen izomtömeget!

Magas biológiai értékű fehérje kombináció, mely ultraszűrt tejsavó fehérjéből, teljes tejfehérje izolátumból (TMP) és kazeinből áll. A három fehérjeforrásnak eltérő az asszimilációs ideje, ezért az anabolikus (gyorsan felszívódó) és antikatabolikus (lassan felszívódó) környezet huzamosabb ideig fenntartható. Mivel az eltérő aminósav arányok és a különböző felszívódássi sebességű aminósav profilok kiegészítik egymást, ezért egy teljes, kiegyensúlyozott fehérje formulát kapunk, mely bármely napszakban, különösen lefekvés előtt alkalmazható.

  • Kitűnő protein mátrix
  • A legmagasabb és legjobb biológiai értékű fehérjékből
  • Egyenletes, elnyújtott aminósav beáramlás
  • Emelt, BCAA eszenciális aminósavtartalom
  • Az anabolizmus királya!

Az elnyújtott felszívódású, anti-katabolikus kazein, ami lassan, és egyenletesen bocsájtja ki az aminósavakat akár 7-8 órán keresztül, rendkivül hasznos antikatabolikus tápanyagnak minősül. Ennek köszönhetően optimalizálja a nitrogén visszatartását, és felhasználását. Az a lehetőség is fennáll, hogy ez a tápanyag növeli az IGF-1 (inzulinhoz hasonló növekedési faktor) koncentrációját.

A teljes tejfehérje izolátum a kazein és a tejsavófehérje kombinált tápértékével rendelkezik. A kiváló aminósav összetétel miatt nagyon értékes fehérjének minősűl.

Felhasználási javaslat:

Fogyassz naponta a Pro Nutrition Anabolic Protein termékből 2 adagolókanál (60g) terméket vízzel, gyümölcslével vagy tejjel. Célszerű edzés után, lefekvés előtt, illetve akkor, ha valamilyen oknál fogva az étkezéseid túl távol vannak egymástól. Különös eredmények elérése érdekében fogyassz 1-3 adagot naponta.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-03-20
Tisztelt SHOP.builder!

Olyan kérdésem lenne, kinéztem magamnak ezt a fehérjét és azt akarom megtudni menyire \"passzol\" hozzám ez a fehérje és ha nem mit javasol...
186cm magas vagyok 69kg 21éves.

Válaszát előre is köszönöm!válasz
2013-03-20
Hello!

Edzés utánra elvileg jobb a gyorsan felszívódó, pl. tejsavó fehérje, de napközbeni ill. esti fogyasztásra teljesen jó ez a protein.

Vevővélemények