Isobolic (2,27 kg)

 / 4.0 1 vélemény
Nutrabolics Isobolic 2,27 kg
Ár: 19 990 Ft
Egységár: 8 806,17 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Isobolic

A folyamatos fejlődés megkerülhetetlen feltétele a megfelelő minőségű és mennyiségű fehérjebevitel. A Nutrabolics ezt e célból fejlesztette ki az IsoBolic-t. Az IsoBolic nem egy a piacon kapható fehérjeformulák sorában, az IsoBolic a tökéletes fehérjeformula, ha megállíthatatlan erő, teljesítmény és méret növekedésre vágysz! A kötelező kiegészítő minden komoly sportoló számára!

ISOBOLIC TAKTIKA: Optimális aminosav elérhetőség

Egy keményen edző sportoló szervezete állandó változásban van, anabolikus (izomépítést szolgáló) és katabolikus (izomlebontást jelentő) periódusok váltják egymást. E folyamatok kiegyensúlyozása jelenti a különbséget a fejlődés és stagnálás között. Az IsoBolic fokozza a nitrogén visszatartást, fokozza az anabolizmust és csökkenti a katabolizmust.

Keresztáramú mikroszűrt tejsavó fehérje izolátum
Szemben az alsóbbrendű ioncserélt forrásokkal, melyek károsítják a biológiailag értékes fehérjefrakciókat, az IsoBolic alacsony hőmérsékleten, természetes pH tartományban keresztáramú mikroszűréssel előállított tejsavó fehérje izolátumot tartalmaz, mely tökéletesen konzárválja a tejsavó fehérje biológiai aktivitását.

Micelláris kazein
A micelláris kazein a kapcsolódó kutatások adatai szerint optimalizálja a nitrogén visszatartást, fokozza a fehérjeszintézist és blokkolja a katabolikus folyamatokat. A micelláris kazein a gyomorba kerülve egyfajta gélt képez, melynek felszívódása elnyújtott lesz és így állandó és stabil aminosav szintet garantál.
Tojásfehérje izolátum (Tojás albumin)
A tojásfehérje izolátum rendkívül gazdag kéntartalmú aminosavakban, melyek kritikus szerepet játszanak a sejtregeneráció szabályozásában.
Esszenciális zsírsavak (EFA)
CLA és lenmagpor - Az IsoBolic provides hozzáadott zsír komplexe kritikus szerepet játszik az egészséges tesztoszteronszint fenntartásában Az esszenciális zsírsavak a jó prosztaglandinok prekurzorai, melyek számos kulcshormonunk működését meghatározó elemek.

A világ egyik legerősebb izomépítő proteinje.

  • Tudományosan igazolt összetevők
  • Növeli az izomtömeget
  • Zsírégető
  • Fokozza a regenerációt
  • Átalakítja a fizikumot

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál IsoBolic-t 2-4 dl hideg vízben, vagy tejben. Fogyassz napi 1-3 adaggal egyéni fehérjeszükségleted függvényében.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

kicsit furcsálltam az ízét, de aztán megszoktam
2009-05-07
Vettem egy csokisat és hát első 2-3 adagnál kicsit furcsálltam az ízét, de aztán megszoktam és nekem ez ízlik a legjobban! Mint álltalában a tejsavó tartalmú fehérjekészítményeknél enyhe savanykás utóíz itt is felfedezhető! De én sok fajtát még kesernyésnek is érzek, de ezt legalább nem és így ez a favorit! Szóval ajánlom mindenkinek!