Mutant Pro (2 kg)

 
Mutant Mutant Pro 2 kg
Ár: 15 730 Ft
Egységár: 7 865,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Mutant Pro

A mindent tudó protein!

Az új Mutant Pro az egyik leginnovatívabb többkomponensű fehérjeformula, melyet valaha is alkottak. Minden adag 54 gramm fehérjét és 11,4 gramm anabolikus, antikatabolikus BCAA-t biztosít számodra. 10 komplett fehérjeforrásával a Mutant Pro New Mutant Pro arra terveztetett, hogy a nap 24 órájában árassza el izmaidat fehérjékkel és aminosavakkal, így segítve elő a gyors növekedést és a sziklakemény izomzat elérését.

A fehérjék fontossága

Kétségtelen, hogy a fehérje a sportolók, testépítők számára a legfontosabb makrotápanyag. Nem is ok nélkül! A fehérjék aminosavakból épülnek fel, melyek az izmok építőkövei és a növekedés elengedhetetlen kellékei. Mindenképpen biztosítanod kell a szervezeted számára a folyamatos aminosav ellátottságot, a nap 24 órájában, ha valóban a maximumot akarod kihozni magadból. Számos fehérjeforrás létezik, melyek aminosavak széles skáláját biztosítják a megfáradt izmok számára, és serkentik az izmok tápanyagfelvételét. A Mutant Pro többkomponensű fehérjemátrixa nem kevesebb, mint 10 fehérjeforrással és gyakorlatilag korlátlan mennyiségű aminosavval bombázza meg izmaidat!

Hogyan működik a Mutant Pro?

Ha izmot akarsz építeni, erőt akarsz növelni, vagy a regenerálódást akarod serkenteni, akkor a szervezetednek folyamatos fehérje-és aminosav ellátottságra van szüksége. A folyamatos, kiegyensúlyozott ellátottság, többféle fehérjeforrásból, biztosítja azt, hogy tested mindvégig anabolikus fázisban marad, ami azt jelenti, hogy a fehérjeszintézis üteme gyorsabb, mint a fehérjék lebomlása, azaz a katabolizmus. A Mutant Pro biztosítja neked a lehető legkorszerűbb többkomponensű fehérjemátrixot, hogy szervezeted mindig el legyen látva a növekedéshez és regenerálódáshoz szükséges aminosavakkal és fehérjékkel. Ezen felül a Mutant Pro olyan egyedülálló "jó" zsír kombinációt is biztosít, melynek megvan az a tulajdonsága, hogy a sovány izomtömeg növekedését segíti elő, a zsír ellenében. Ez javuló testkompozíciót eredményez.

Klinikailag bizonyított az izomépítő hatás!

A Mutant Pro egyedülálló formulája számos tudományos kutatáson alapul. A kutatási eredmények alapján gyakorlatilag kijelenthető, hogy a Mutant Pro fehérjemátrixának egyik tagja 68%-al képes növelni a fehérjeszintézis ütemét. már egyetlen adag elfogyasztása után is! 1

Egy másik kutatásban az alanyok a Mutant Pro többkomponensű fehérjemátrix egyik alkotóelemének fogyasztása következtében 24%-os izomrost növekedést tapasztaltak, mindössze 12 hét leforgása alatt. 2

A Mutant Pro még a sportteljesítményt is képes javítani. Egy kutatás kimutatta, hogy a Mutant Pro fehérjemátrixa javíthatja a sportteljesítményt azzal, hogy segít megóvni az izmok glikogénkészletét, így növelve az edzés közben dolgozó izmok energia ellátottságát. 3

A Mutant Pro tehát

  • 10 teljes értékű fehérjeforrással bombázza meg izmaidat
  • gyorsan és lassan felszívódó fehérjeforrásokat is tartalmaz
  • Hozzáadott MCT-vel és CLA-val
  • 54 gramm fehérjét és 11,4g BCAA-t biztosít adagonként
  • Prebiotikus többkomponensű rost kombinációt tartalmaz
  • Könnyen keveredik és kiváló ízű

Referenciák

(1) Boirie Y, Dangin M, Gachon P, Vasson MP, Maubois JL, Beaufrere B. (1997). Slow and fast dietary proteins differently modulate postprandial protein accretion. Proc Natl Acad Sci U S A, 94, 14930-14935.

(2) Esmarck B, Andersen JL, Olsen S, Richter EA, Mizuno M, Kjaer M. (2001). Timing of postexercise protein intake is important for muscle hypertrophy with resistance training in elderly humans. J Physiol, 535(Pt 1), 301-311.

(3) Blomstrand E, Ek S, Newsholme EA. (1996). Influence of ingesting a solution of branched-chain amino acids on plasma and muscle concentrations of amino acids during prolonged submaximal exercise. Nutrition, 12(7-8):485-490.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-12-14
Hogy lehet 54 gramm fehérje meg 11gramm BCAA egy adagban mikor 33 gramm egy adag?

válasz
2012-12-15
Úgy hogy egy adag az 2,5 adagolókanál. Nem kell erre adni, azért szerepeltetjük a százalékos arányösszetételt, hogy ne vesszünk el az adagok méretében, s tisztán lássunk. Ez a fehérje 70%-os proteintartalommal rendelkezik.

Vevővélemények