Nitro-Tech NOP-47 Hardcore Pro Series (0,725 kg)

 
MuscleTech Nitro-Tech NOP-47 Hardcore Pro Series 0,725 kg
Ár: 11 055 Ft
Egységár: 15 248,28 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Nitro-Tech NOP-47 Hardcore Pro Series

Az újkor fehérjeforradalma elkezdődött! Légy Te is a frontvonalban a legújabb, hardcore edzés előtti fehérjével! Ma már senki nem kérdőjelezheti meg az edzés előtti fehérjefogyasztás kritikus voltát. Ha a maximális ütemű száraz izomtömeg építés a célod, akkor edzéseid közben izmaidnak szó szerint fürödniük kell a növekedés alapját képző aminosavakban! A MusceTech kutatócsoportja ezzel a céllal alkotta meg a fehérjekiegészítés történelmének első kimondottan edzés előtti formuláját, mely a szabad L-leucin anabolikus erejét kombinálja, az elágazó szénláncú aminosavakban (BCAA) gazdag tejsavó fehérje izolátum, arginin, kreatin és egy speciális, szabadalommal védett tejsavó fehérje hidrolizátum a NOP-47 erejével! Ez az egyedülálló forrás Connecticut Egyetem úttörő kutatásainak és fejlesztésének eredményei, mely egy rendkívül költséges, az un. PMT (Peptide Mining Technology) technológiának felhasználásával az elérhető leganabolikusabb aminosav szekvenciát garantálja! Emellett a NOP-47 speciális peptidjei egyedülálló véráramlást fokozó hatással is bírnak!

Klinikai kutatások a NOP-47 vazodilatációs hatása mögött!

Egy független, placebo kontrollált klinikai kutatás során a NOP-47 tejsavó fehérje hidrolizátumot fogyasztó alanyok esetén 2 hét elteltével szignifikánsan emelkedett hyperémiát, és áramlás mediált vazodilatációs választ regisztráltak! A kutatás során a Connecticut Egyetem kutatói egyértelműen bizonyították a NOP-47 tejsavó hidrolizátum vazodilatációt és véráramlást fokozó hatását!

Klinikai kutatások a NOP-47 izomépítő és erőnövelő hatása mögött!

Egy másik független a Journal of Applied Physiology című szaklapban publikált klinikai kutatás során a Nitro-Tech NOP-47 hozzáadott kulcsösszetevőit fogyasztó alanyok esetén fokozott erősségű izom kontrakciót regisztráltak, ami a motoros egységek hatákonyabb bevonására, így nagyobb erőkifejtési és száraz izomnövekedési kapacitásra utal!

Egy harmadik klinikai kutatás során a Nitro-Tech NOP-47 kulcsösszetevőit fogyasztó alanyok szignifikáns növekedést értek el az egyismétléses maximumsúlyukkal kifáradásig végzett fekvenyomás során!

Nitro-Tech NOP-47 az edzés előtti fehérjekiegészítés új kategóriája!

A Nitro-Tech NOP-47 minden egyes adagjával 25 gramm ultragyors felszívódású és gyakorlatilag tökéletes hasznosulású tejsavó fehérjével árasztod el izmaid, akkor amikor a leginkább szükséged van erre! A MuscleTech kutatócsoportja kompromisszumokat nem ismerő kutató és fejlesztő tevékenysége ezúttal egy újabb fejezetet nyit a fehérje kiegészítés történelmében, megteremtve az edzés előtti fehérje kiegészítés kategóriáját! Légy Te is a frontvonalban és tapasztald meg a Nitro-Tech NOP-47 anabolikus erejét még ma!

Adagolás

Keverj el 1 adagolókanál Nitro-Tech NOP-47-t 2-3 dl hideg vízben és fogyaszd edzés előtt 30 perccel! Ne fogyassz 1 adagnál többet 24 órán belül!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények