Combat Protein Powder (0,908 kg)

 
MusclePharm Combat Protein Powder 0,908 kg
Ár: 12 790 Ft
13 990 Ft
Megtakarítás:1 200 Ft 9%
Egységár: 14 085,90 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

MusclePharm: Combat Powder

A megfelelő mennyiségű minőségi fehérje biztosítása a növekedés és a regeneráció és fokozott izomerő elsődleges előfeltétele. A COMBAT™ a fizikai aktivitást végző egyének, különösen a sportolók fehérjeszükségletét elégíti ki. A COMBAT™ adagonként legmagasabb minőségű fehérjék kombinációját tartalmazza, 25 gramm mennyiségben minden adagban. Ezt az öt típusú fehérjét ötvöző formulát a kiváló íz és könnyű oldódás jellemzi. Az egyes komponensek precízen megtervezett kombinációja a növekedéshez és a regenerálódáshoz szükséges aminosavak optimális mennyiségét, valamint nagy mennyiségű BCAA-t és glutamin-t is tartalmaz. A nyolc órán át tartó fehérje- és további tápanyagok felszívódását a különböző időpontokban felszabaduló öt fehérjeforrás biztosítja.

Whey Protein Isolate (tejsavó izoltátum)
A legmagasabb arányban van jelen, a WPI gyorsan felszívódik az izomszövetben, támogatja az immunrendszert az intenzív fizikai aktivitás során.
Partially Hydrolyzed Whey Protein (részlegesen hidrolizált tejsavó fehérje)
Könnyen felszívódó peptidekké bomlasztva . Az eredmény a tejsavó fehérje könnyen felszívódó formája, amely azonnal aminosavakkal látja el az izomtömeget.
Micellar Casein (micelláris kazein)
Pótolhatatlan anti-katabolikus tulajdonságokkal rendelkezik, az aminosavak kínálatát több órán keresztül ellátja, az izomszövet lebomlását küszöböli ki.

Whey Protein Concentrate (tejsavófehérje koncentrátum)
Az összes tejsavó fehérje típus közül a hagyományos friss élelmiszerehez leginkább hasonló, természetes állapotukban tartalmazza ugyanazokat a szubfrakciókat, mint az alfa-lactalbumin és laktoferrin, amelyek speciális izomépítő és immunerősítő tulajdonságokkal rendelkeznek.
Egg albumin (tojásfehérje)
Kiváló biológiai érték, BCAA és arginin magas koncentrációja jellemzi. Jelentősen hozzájárul a hormonok előállításához és az izomtömeg fejlődéséhez.
Digestive Enzyme Blend (emésztő enzimek keveréke)
Az emésztő enzimek lebontják az élelmiszert, hogy a tápanyagok effektíven a véráramba kerüljenek. A COMBAT ™ adagonként 60 mg emésztő enzimez tartalmaz, amely a fehérje hatékony emésztés és felszívódását biztosítja.
Added BCAAs and Glutamine (megnövelt BCAA és glutamin tartalom)
Az L-leucin, L-izoleucin, L-valin az izomszövet regenerálódásáért és épülésért felelős esszenciális aminosavak, serkentik a fehérjeszintézist és az izomnövekedést. A kortizol-blokkoló képessége révén a BCAA fékezi a katabolikus reakciókat. Az L-Glutamin erősíti az immunrendszert és segíti a regenerálódást.

Adagolás:

Keverj 2 adagolókanálnyi (67 gramm fehérje) COMBAT-ot 2-3 dl vízhez vagy ízlés szerint más folyadékhoz. Fogyassz napi 2-4 adagot fehérje iényednek megfelelően.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-05-15
Helló. Szeretnék érdeklődni, hogy edzés után 2 adag combat+ 3 adag recon vagy 200 g myomax hardcore? Előre is kösz.

válasz
2018-02-05
Szia. 2 Combat, 3 Re-con és 30g tejsavó!

Vevővélemények