Probolic-SR (1,81 kg)

 
MHP Probolic-SR 1,81 kg
Ár: 21 990 Ft
Egységár: 12 149,17 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

MHP Probolic-SR

Növeli az Anabolikus/Antikatabolikus hatást az izomnövekedés érdekében

Négyévnyi kutatás és fejlesztés eredményeként az MHP vezető kutatóiból álló csoport óriási áttörést ért el a protein kiegészítők területén. A PROBOLIC®-SR biológiailag fejlesztett protein növeli a biológiai rendelkezésre állást, az aminosavak szintjét és a nitrogén visszatartást a maximális anabolikus hatások érdekében, így minden más proteinnél hatékonyabb az izomtömeg növekedés elősegítésében.

  • 12 órán keresztül táplálja az izomszöveteket,
  • a jelenleg leghatékonyabb anabolikus/antikatabolikus protein por,
  • bármely napszakban, edzés előtt és után is fogyasztható,
  • nagy mennyiségű glutamint és elágazó ágú aminosavakat tartalmaz

A szabadalmaztatott Micro-Feed technológia a legnagyobb áttörés a protein kiegészítők történetében. Ez a felszívódási rendszer úgy lett kifejlesztve, hogy az izomszövetek számára folyamatos aminosav utánpótlást biztosítson akár 12 órán keresztül! A Micro-Feed technológia úgy működik, mint egy csepegtető rendszer, folyamatosan adagolja az öt kritikus aminosavat magas koncentrációjú dózisokban, így állandóan anabolikus izomszövet-építő állapot áll fent, és soha nem lép át katabolikus állapotba. Ez a technológia a biológiai rendelkezésre állást is növeli, biztosítva minden egyes gramm protein 100%-os hasznosulását.

Áttörés a proteinek világában

Négyévnyi kutatás és fejlesztés eredményeként az MHP vezető kutatóiból álló csoport óriási áttörést ért el a protein kiegészítők területén. A PROBOLIC®-SR biológiailag fejlesztett protein növeli a biológiai rendelkezésre állást, az aminosavak szintjét és a nitrogén visszatartást a maximális anabolikus hatások érdekében, így minden más proteinnél hatékonyabb az izomtömeg növekedés elősegítésében.

A PROBOLIC®-SR gyakorlatilag új mérföldkövet jelent a protein minőségében, biológiai rendelkezésre állásában, és annak anabolikus és anti-katabolikus hatékonyságában. Ez a fejlett biológiai fejlesztésű protein szabadalmaztatott technológiák használatával kiküszöböli a protein természetes korlátait a nitrogén visszatartás és izomszövet növekedés terén. A PROBOLIC®-SR az első és egyetlen protein, amely biológiailag úgy lett kifejlesztve, hogy folyamatosan elegendő mennyiségű nitrogént szolgáltasson ahhoz, hogy az extrém izomtömeg növekedéshez szükséges anabolikus / anti-katabolikus állapot állandósuljon.

A protein létfontosságú az izomszövet felépüléséhez, de az izomnövekedés csak akkor következik be, ha a szervezet több nitrogént tart vissza, mint amennyit elveszít a közben zajló nitrogén-kiválasztási folyamat során. Ez egy anabolikus állapotot hoz létre, melyre „pozitív nitrogén egyensúly” néven szoktak hivatkozni. Másrészt, elegendő folyamatos protein (nitrogén) utánpótlás híján, a szervezet a „negatív nitrogén egyensúly” katabolikus állapotába kerül, és izomtömeg csökkenés következik be.

A protein természetes korlátainak áttörése az izomtömeg növelés érdekében

A protein korlátai az izomtömeg fokozott növeléséhez szükséges anabolikus állapot létrehozásában és megtartásában többnyire rejtély maradt a tudományos világ előtt. Ha a proteinből előálló pozitív nitrogén egyensúly szükséges az izomnövekedéshez nélkülözhetetlen anabolikus állapothoz, és ha az anabolikus hatóanyagok, mint a szteroidok és az emberi növekedési hormon (HGH) jelentős izomtömeg növekedést okoznak a nitrogén visszatartás fokozása miatt, akkor mi a magyarázata annak, hogy a jó minőségű proteinek, mint pl. tejsavó, kazein, szója és tojás nagy mennyiségben való fogyasztása nem eredményezi az elvárt izomtömeg növekedést? Az MHP vezető kutatói elhatározták, hogy kiderítik annak az okát, hogy a proteinek fogyasztása miért nem hozza azokat az eredményeket, amiket a tudományos ismeretek alapján a proteintől, mint anabolikus nitrogénforrástól elvárhatnánk.

A PROBOLIC®-SR kifejlesztése során az MHP kutatói minden létező természetes proteinforrást elemeztek az alábbiak szerint:

  • Aminosav kompozíció (AAC – Amino Acid Composition)
  • Biológiai érték (BV – Biological Value)
  • Protein emészthetőségi korrekt aminosav érték (PDCAAS – Protein Digestibility Correct Amino Acid Score)
  • Protein hatékonysági arány (PER – Protein Efficiency Ratio)
  • Felszívódási arány (RA – Rate of Absorption) – az arány,amilyen mértékben a protein aminosavakat bocsát ki

Ezen kívül megvizsgálták az emberi izomszövet aminosav-összetételét, valamint a fokozott igénybevétel nitrogén kiürülésre és izomszövet átalakulásra gyakorolt hatását. A kutatás eredményei számos mítoszra és téves feltételezésre mutattak rá, így sikerült megérteni, hogy a protein miért nem hozta az elvárt anabolikus eredményeket. Nyilvánvalóvá vált az is, hogy nincs olyan, a természetben is fellelhető protein, amely képes ezeknek a kívánatos anabolikus hatásoknak az előidézésére, és az egyetlen megoldás a nitrogén megtartás, és ezáltal a kívánt anabolikus hatás elérésére a protein biológiai fejlesztése, mellyel leküzdhetők a protein természetes korlátai.

Fogyasztása: edzés előtt 1 adagolókanál ( kb.33 gramm ) port oldjon fel kb.250 ml tejben vagy vízben (szerintünk egy ilyen csúcs-proteint nem érdemes tejben oldással elszúrni - csak vízben!).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-07-13
A kérdésem az lenne hogy meddig lessz ez a termék elérhetetlen ezen az oldalon, mert erről az oldalról szoktam mindent rendelni és ha ezt a terméket kell egyedül máshonnan rendelnem akkor az drágább mert nem érem el az ingyenes szállításhoz szükséges küszöbértéket.

válasz
2018-02-05
Szia. Sajnos nem tudom, mikor kapunk ismét. Helyette tudom javasolni a Syntha-6 Edge-et, ennek még jobb is az összetétele, mint a Probolic-é (és most ajándék kreatin is jár hozzá, ez sem mindegy)

Vevővélemények