Musclin V.2.0 (2.5 kg)

 
IronMaxx Musclin V.2.0 2.5 kg
Ár: 22 980 Ft
Egységár: 9 192,00 Ft/.kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

IronMaxx® Musclin® V.2.O.

High-tech fehérjeforrás tej-, tejsavó-, és tojásfehérjéből valamint savófehérje izolátumból. Ez a készítmény fontos szerepet tölt be az izomszövetek növelésében és annak tartós megtartásában, hiszen mind gyors, mind fokozatos felszívódású fehérjéket is tartalmaz. Ezzel kímélve vesénket és pénztárcánkat egyaránt.

Az IronMaxx® Musclin® V.2.O. előnyei:

 • 85%-os fehérjetartalom!
 • 4 komponensű protein!
 • Csúcs tápérték!
 • Kiváló aminogram!
 • Szabad aminosavakkal optimalizált! (BCAA és L-glutamin)
 • 5 szenzációs íz!
 • Versenyprotein, versenyzők számára!
 • Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok!
 • Nagyfokú bio-hasznosulás!
 • Finomszemcsés por – kitűnő oldékonyság!
 • Finom, krémes íz!
 • Timed release! (4 komponensű fokozatos felszívódás)

Az IronMaxx® Musclin® V.2.O. Egy értékes állati fehérjekomponensekből álló prémium proteinkoncentrátum. 85 %-os fehérjetartalmú és jelentős a biológiai hasznosulása. Az összetevők kiválasztása során nagy figyelmet fordítottak az alacsony szénhidrát- és zsírtartalomra. Az IronMaxx® Musclin® V.2.O. High-tech protein por könnyen oldódik és jól emészthető.

A tartós izomnövekedés kitűnő alapja! Az erőteljes állati proteinforrások miatt az IronMaxx® Musclin® V.2.O. most még alkalmasabb az izomtömeg és az erő gyors növelésére. A következőket tartalmazza: tej-, tejsavó-, tojásfehérje és savóprotein izolátum, BCAA és glutamin, vitaminok, nyomelemek és ásványi anyagok. Az összes szükséges esszenciális és nem esszenciális aminosavval ellátja a szervezetet.

4 komponensű fokozatos felszívódás!

Az IronMaxx® Musclin® V.2.O. egyaránt tartalmaz gyors és lassú felszívódású fehérjéket is. A proteinkomponensek precíz keveréke késleltetve szívódik fel a szervezetben, így órákon keresztül serkenti a fehérjeszintézist, valamint több órán keresztül képes keringeni a véráramban, tehát védi az izomzatot a leépítő folyamatok kialakulásától. Mivel az izomnövekedés nem kizárólag az izomfehérje-szintézisnek köszönhető, hanem az izomépítés és –leépítés folyamatának különbsége. Így ez a készítmény fontos szerepet tölt be az izomszövetek növelésében és annak tartós megtartásában. Arról nem is beszélve, hogy a felesleg nem terheli le vesénket és a (ami azonnal nem tud felszívódni csak folyamatosan) nem ürül ki a szervezetből (nem vész kárba), hanem fokozatosan felszívódik és beépül az izomzatba.

Tesztelje most az IronMaxx® Musclin® V.2.O.-t!

Az IronMaxx® Musclin® V.2.O.-t azért hozták létre, hogy a testépítők és nehézatléták legnagyobb fehérjeszükségletét ki tudják elégíteni. Szedje naponta háromszor, minden főétkezéskor az IronMaxx® Musclin® V.2.O. –t, és biztos lehet abban, hogy egy intenzív edzéstervvel együtt, rövid idő elteltével eredményes és látható izomtömeget tud építeni. Az IronMaxx® Musclin® V.2.O.-val teljes mértékben az edzésre koncentrálhat, mivel minden fehérjét megad Önnek, amire az izmainak szükségük van.

Adagolás:

A maximális eredmény elérése érdekében fogyasszon testtömeg kilogrammonként 2g-nyi mennyiséget naponta, max. 25g -os (3 púpozott evőkanál) adagokra leosztva 2,5 dl zsírszegény tejben vagy vízben elkeverve ajánlott fogyasztani.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények