Hydra 6 (1,816 kg)

 
Grenade Hydra 6 1,816 kg
Ár: 21 415 Ft
Egységár: 11 792,40 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Grenade Hydra 6™

A Hydra 6™ két jeles fehérjeforrás, Whey Protein Isolate és ultraszürt micelláris kazein- tökéletes "50/50" kombinációja.

Hydra 6™ univerzális és kényelmes felhasználást biztosít, nincs szükség két különálló fehérjére, hogy a különböző napszakokban a megfelelő terméket fogyaszthasd.

Ami a tejsavó fehérjét illeti, érthető, hogy a bázikus aminosav-szint magasabb csúcsa a vérben fokozottan jelzi az izmoknak a fehérjeszintézis beindításának szükségességét (izom épület). A minőségi tejsavó fehérje izolátum ebben lekörözhetetlen. Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy a tejsavó az aminosavak szállítását körülbelül 3,5 óra alatt befejezi, míg a második a tejfehérje - kazein, az aminosavakat lényegesen hosszabb ideig szállítja. Az kazein azon képessége, hogy az aminosavakat "cseppenként" szállítva, a vérben legalább hét órán át folyamatosan biztosítsa jelenlétüket, nagyon fontos az izomtömeg épülése szempontjából, ugyanakkor megakadályozza az anti-katabolikus folyamatokat is (így megakadályozza izomleépülést). Egyértelmű, hogy a kazein olyan előnnyel bír, amit a tejsavó fehérje nem biztosíthat.

Adagolás:

1-3 adag (1 adag 2 adagolókanál 220 ml vízben vagy tejben feloldva) naponta, edzés után, étkezések közt, lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények