IntraPro™ (0,908 kg)

 
Gaspari Nutrition IntraPro™ 0,908 kg
Ár: 7 750 Ft
9 690 Ft
Megtakarítás:1 940 Ft 20%
Egységár: 8 535,24 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ERŐNÖVELŐ TÁPANYAG VERSENYEKRE - GARANTÁLTAN FINOM!

Mi a Gasparinál testépítőknek gyártunk étrend-kiegészítőket. Azok számára, akik igazi kiegészítőket fogyasztanak. Olyanoknak, akik tudják, miről szól a dolog. Azoknak az embereknek, akik irdatlan mennyiségű proteint fogyasztanak, hogy maximalizálják az edzéseik hatékonyságát. Én már megcsináltam ... és még mindig a topon vagyok! Úgy gondoltam, hogy itt az idő, hogy a proteinhez is úgy álljak hozzá, mint eddig mindenhez... egyszerűen a lehető legjobb terméket kell készíteni. Az IntraPro-t két ok miatt fejlesztettem ki: hogy felülmúlhatatlan legyen a nyers, izomnövelő tápanyagokban, és - hogy őszinte legyek - mert már iszonyúan szükségem volt egy olyan proteinre, amitől nem fordul fel a gyomrom, hanem minden nap várom, mikor ihatom már. Egy olyan por, ami annyira jól esik, mint a piacon kapható legjobb teljes értékű ételhelyettesítő. Ez idáig a vásárlóink és a kollégáink kivétel nélkül egyetértettek abban, hogy pontosan ezt sikerült elérnünk... Meghívlak, hogy próbáld ki az IntraPro-t. Szerintem ez is ízleni fog neked.

Remélem, hogy tetszik, amit eddig csináltunk, és remélem, hogy kedvedre van az is amerre tartunk. Közöld velem, hogy mire van még szükséged; van még néhány nagyszerű dolog a tarsolyomban! Csakis a legjobbakat adom nektek, srácok. Köszönet a támogatásotokért.

Rich Gaspari

Az IntraPro Versenyelőny Az IntraPro azt nyújtja a testépítők számára, amire szükségük van; Az első szuper ízű, ultra-magas minőségű, versenyszintű erőnövelő protein-kiegészítő, amit speciálisan olyan sportolók számára terveztek, akiknek a célja a nagy, dagadó izmú és szálkás kinézet leérése és fenntartása egész éven keresztül.

IntraPro erőteljes testkompozíció módosító hatását az IntraPro AAC7 komplexum anabolikus/antikatabolikus erejéből nyeri, ami a tiszta, gyógyszerészeti minőségű, keresztáramlású mikro- és ultraszűrt tejsavó protein izolátum és magas hozamú koncentrátumok egyedülálló kombinációja, amit teletöltöttünk optimális arányú elágazó láncú aminosavakkal az izomleépülés megakadályozására, precízen kiszámolt mennyiségű L-glutaminnal és taurinnal az izomsejtek maximális mértékű térfogatnövelésére, és precíziós adaggal a nagyon hatásos mikrotápanyagból, a turkesteronból (Ajuga turkestanica - Turkesztáni Ínfű ­­- kivonat), valamint a 20-beta-hydroxyecdysone-ból (Rhaponticum chartamoides - Szekliceimola, vagy másképpen Leuzea kivonata), amik klinikai tesztek eredményei szerint szignifikánsan növelték az erőt, és javították a proteinszintézist.

Az IntraPro egy nagyon hatásos Protein Diszperziós Komplexumot tartalmaz, amit arra terveztek, hogy időben elnyújtsa a közismerten gyorsan felszívódó tejsavó protein adagolását, és ezáltal segítsen akár kétszer annyi ideig is fenntartani a pozitív nitrogén-szintet, mint a tejsavó protein emésztésénél tipikus 2 órás periódus. Az okos testépítők bízhatnak abban, hogy a szokásos 2-3 órás étkezések közötti periódusokban nem lesz holtidő az értékes izomszövetek táplálásában.

Az IntraPro egy fontos, teljes spektrumú vitamin/ásványi anyag komplexumot is tartalmaz, hogy teljes körű legyen tápanyagellátás azok számára, akik az edzésprogramjaik alacsony szénhidrát-beviteli szakaszai közben IntraPro-val szeretnék helyettesíteni az étkezéseket.

Amikor a lehető legtovább elmész, hogy létrehozd a létező leghatásosabb, versenyzőknek szánt protein-kiegészítőt, ugyanolyan messzire kell menni az ízek kifejlesztése során is. Ezt az orvosi szaknyelvben "complience faktornak, vagy együttműködési faktornak" nevezik, ami egyszerűen szólva annyit jelent, hogy minél jobb az íze, annál többet fogod használni. Ez a szuperétel formulánk egyik alapját képező íz-technológia biztosítja, hogy minden alkalommal várni fogod az IntraPro bevételét.

A várakozásnak vége. IntraPro a Gaspari Nutrition-tól; állandóan a testépítést versenyszerűen űző, vagy azt komolyan végző sportolók szükségleteinek kielégítésére törekszik, hogy azok a csúcsformájukat tudják hozni, bármilyen szezonban legyenek is.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-08-07
\"ultraszűrt tejsavó protein izolátum és magas hozamú koncentrátumok egyedülálló kombinációja\" Az izolátumban úgy tudom nincs laktóz de a másik részében van? Ajánlott laktózérzékenyeknek? Köszi

válasz
2012-08-08
17%-os szénhidráttartalma van, ami javarészt laktóz. Ha ezt el akarod teljesen kerülni, akkor pl. Isobest a megoldás.

Vevővélemények