Elite XT (0,892 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Dymatize Elite XT 0,892 kg
Ár: 7 600 Ft
Egységár: 8 520,18 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Elite XT

Fokozatos felszívódású fehérje készítmény! Támogatja a regenerációt, és üzemanyaggal látja el a testet a nap folyamán. A Dymatize vállalat kutatásai azt mutatják, hogy az optimális anabolikus hatást garantáló fokozatos fehérjefelszabadulás csak több fehérjeforrás kombinációjával érhető el. A Dymatize készítménye így több különböző fehérjeforrást vegyít, amelyet BCAA-val és egyéb aminosavakkal egészít ki. Az Elite XT készítmény alapját micelláris kazein és tejsavó fehérje koncentrátum képezi.

Adagoás:

Egy mérőkanál 300 ml vízben vagy tejben feloldva. 2-3 x naponta: reggel, edzés után egy órával és lefekvés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-06-18
Üdv! Este 6 körül edzem, 7,7:30 körül végzem. Szerinted, hogy oldjam meg az \"edzés utáni kötelező szilárd kaját\"?
Edzés után rögtön extra gyorsan felszívódó protein majd rá fél/egy órára, ami már 8:30 körül van 100g tonhal+ 125g barna rizs. Vagy edzés után dupla adag lassan felszívódó protein? Kicsit tartok a 8-9 óra körüli CH któl, ugye edzés utáni carbo x, aztán az a 125g barna rizs. Olyan 10, fél 11 körül ágy. Válaszát előre is köszönöm!!

válasz
2012-06-19
Mindenképpen az első opció mellett teszem le a voksomat! Edzés után gyorsan felszívódó tápanyagokra van szükség, add meg a testednek amire leginkább szomjazik! Ne aggódj a késő esti szénhidrátbeviteltől, az edzés utáni 2 órás anabolikus ablakban szinte minden felszívódik, amit az ember magához vesz. Mondjuk a 125 g barnarizs közel 100g ch-t tartalmaz, ami tényleg nem kevés, ezért érdemes vele kísérletezgetni.

Vevővélemények

Tökéletes általános kiegészítő
2015-03-24
Csokis ízesítéssel próbáltam, nagyon finom. Az utolsó néhány adagnál már éreztem a "műanyag ízt", lehet hogy ahogy levegőt kapott, párásodott a doboz belseje, változott kicsit az összetétel. Az oldódása kiváló, vízben és tejben is. Saját súlyos edzések után, a napi utolsó étkezésként iszom. Az edzés jellege miatt nem számítok nagy izomnövekedésre, de ez nem is cél, viszont a kedvező ár és a kevert felszívódás miatt jó választásnak tűnik.