Animal Max (1 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Animal Pak Animal Max 1 kg
Ár: 15 300 Ft
Egységár: 15 300,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Animal Max

Ha a nagyok közé akarsz bekerülni, add meg a szervezetednek az ehhez szükséges fehérjéket, ez a testépítők éltető eleme. Nem csak a mennyiség számít, hanem a minőség és az összeállítás. A komoly testépítők cserélik a fehérjéket. Miértω Minden fehérjeforrásnak egyedi az aminosav összeállítása. A fehérjék kombinációjával megtalálható a legideálisabb aminosav összeállítás. A tudományos kutatások bebizonyították, hogy a tejsavó fehérje a legjobb a fehérje szintézishez (izomépítés) és a tejfehérje pedig kiváló az izom katabolizmus megelőzésében. Ha olyan összetett fehérje készítményt keresel, ami maximalizálja az izomtömeg gyarapodást, akkor megtaláltad a neked valót – Animal Max. Az Animal Max minden adagja tartalmazza a napi creatine mennyiséget, ezzel kiváltja az egyéb creatine tartalmú táplálék-kiegészítők használatát.

Felhasználási javaslat:

Keverj el három mérőkanál (42g) Animal Max port 250ml zsírmentes tejben vagy vízben. Edzés napokon fogyassz el két shake-et – az elsőt edzés után 45 percen belül és a másik adagot két étkezés között. Pihenő napokon egy shake-et fogyassz étkezések között.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-06-11
Azért a szaküzleteket sem kell agyonra dicsérni. Miért? Mert 80%-ban pontosan butus szöszi csajszi vagy a szteroidhuszár koxmatyi az eladók többsége. Haverral mentünk be egyszer szaküzletbe, ő pedig érdeklődött egy protein felől, ami a polcon volt. Megkérdezte az eladó hölgyikétől, hogy izolátum, koncentrátum vagy esetleg kombinált az a fehérje (mert a dobozon nem volt ráírva egyértelműen). Erre a kisasszony azt válaszolta, hogy: "Hát.. ez vaníliás". Most gondolhatod.... :D
Én pedig egy másik szaküzletben pedig én jártam úgy, hogy megkérdeztem az eladót, a vastagkarú KondiRudit, hogy van-e kurkuma kapszulájuk. Ő pedig baromi értelmes tekintetével, visszakérdezett, hogy " Mi az a kurkuma? "

Na ezért rendelek inkább a netről. :)

válasz
2019-06-19
OMG!

Vevővélemények

Nagyon jó termék!!!
2009-03-10
Irigylem azt aki ezt ár szempontjából megengedheti magának hosszú távon is... Nagyon jó termék!!! Aki teheti ezt vegye!!!!!