Animal Max (1 kg)

 / 5.0 1 vélemény
Animal Pak Animal Max 1 kg
Ár: 15 300 Ft
Egységár: 15 300,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Animal Max

Ha a nagyok közé akarsz bekerülni, add meg a szervezetednek az ehhez szükséges fehérjéket, ez a testépítők éltető eleme. Nem csak a mennyiség számít, hanem a minőség és az összeállítás. A komoly testépítők cserélik a fehérjéket. Miértω Minden fehérjeforrásnak egyedi az aminosav összeállítása. A fehérjék kombinációjával megtalálható a legideálisabb aminosav összeállítás. A tudományos kutatások bebizonyították, hogy a tejsavó fehérje a legjobb a fehérje szintézishez (izomépítés) és a tejfehérje pedig kiváló az izom katabolizmus megelőzésében. Ha olyan összetett fehérje készítményt keresel, ami maximalizálja az izomtömeg gyarapodást, akkor megtaláltad a neked valót – Animal Max. Az Animal Max minden adagja tartalmazza a napi creatine mennyiséget, ezzel kiváltja az egyéb creatine tartalmú táplálék-kiegészítők használatát.

Felhasználási javaslat:

Keverj el három mérőkanál (42g) Animal Max port 250ml zsírmentes tejben vagy vízben. Edzés napokon fogyassz el két shake-et – az elsőt edzés után 45 percen belül és a másik adagot két étkezés között. Pihenő napokon egy shake-et fogyassz étkezések között.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-04-30
Sziasztok!

Kapcsolódik a cikkhez a kérdésem, a nagy, elismert márkanevek almàrkài pl.: BiotechUSA -protein buzz, Scitech N - full force, hogy csinálják, hogy bármilyen tàplálékkiegészìtőjük (kezdve az aminósavak, vitaminok, omega3 stb) elvileg ugyanazt tartalmazza mint a nagy márka ugyanazon terméke, csak majd' féláron?

válasz
2018-05-02
Szia!

Nos, ennek több oka is van. Közel nulla forintot kell költeni marketingre, nincs (1-2 kivétellel) szponzorált versenyzőjük, nem kell megjelenni annyi expón, nem kell bolthálózatot fenntartani (fitnesz pontok, biotech üzletek).

Megnéztük, a Full Force-nak példél 2012 óta nem volt bejegyzése a Facebookon, ez pedig azt jelenti, hogy nem kell oda egy külön csapatot minden hónapban megfizetni. Ha megfigyeled, termékfejlesztés sincs annyi, például kevesebb ízben elérhetőek ezek a termékek.

Sok esetben sajnos ki kell fizetni a márkát is, a fenti dolgok csak példák.

Vevővélemények

Nagyon jó termék!!!
2009-03-10
Irigylem azt aki ezt ár szempontjából megengedheti magának hosszú távon is... Nagyon jó termék!!! Aki teheti ezt vegye!!!!!