Smooth-8™ (2,3 kg)

 
Amix Smooth-8™ 2,3 kg
Ár: 18 690 Ft
Egységár: 8 126,09 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Amix Smooth-8™

AMIX ™ Smooth-8 ™ Protein egy professzionális egész napos hibrid fehérje kiegészítő, amely 8 fehérje forrás komplexet tartalmaz, magas biológiai értékű és 4-es szénhidrát keveréke. Kiegyensúlyozott aránya található benne a fehérje és szénhidrát amely ideális a testépítők tömegnövelés szakaszában az erő-állóképességi sportolóknak és súlyemelőknek. Kiváló ízhatású protein kizárólag igényes profi sportolóknak.

Smooth-8 ™ Protein tökéletes felszívódású a szervezet számára, köszönhetően a nagyon különleges Aminogen ® proteáz keveréknek, DigeZyme ® enzim-komplexnek és a bél mikroflóra baktériumoknak Lactospore ®.

Smooth-8 ™ Protein gyakorlatilag zsír-és laktóz mentes, és steviaval és szukralózzal édesített, ezért teljesen Aszpartam Free!

Előnyei:

  • protein hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához
  • optimális fehérje-szénhidrát arány a tömegnövelés erősítés időszakában
  • aszpartám mentes
  • édesítő: stevia és szukralóz
  • finom és krémes ízhatás

Aminogen ® szabadalmaztatott keveréke a proteáznak (fehérje hidrolizáló enzim).

DigeZyme ® egy multi-enzim komplex amely főként amiláz (keményítőt hidrolizáló enzim ), proteáz (fehérje hidrolizáló enzim) és lipáz (zsír hidrolizáló enzim). Ezeken kívül, ez is tartalmaz celluláz (azaz hidrolizál-cellulóz) és a laktáz (azaz hidrolizál laktózt). Az enzimek az összetétel szempontjából mikrobiális eredetű (gombás amiláz, lipáz, laktáz, celluláz és egy bakteriális semleges proteáz).

Pep-Form ™ - leucin peptidekből készült egy szabadalmaztatott eljárással, amely megköti a szabad formában leucin peptideket. Ez az egyedülálló elválasztás és feldolgozási technológia eredménye 40%-leucin tartalom.

Ajánlott adagolás:

Keverjünk össze 1 kanál (33 gr) Smooth ™-8 proteint 200-300ml hideg vízzel vagy alacsony zsírtartalmú tejjel. Fogyassz napi 2-5 adagot, étkezések között, attól függően hogy mennyi a napi szükséges fehérje és szénhidrát beviteled.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-06-23
Hello!

Erdeklodni szeretnek, hogy glutenmentes-e a termek, mert glutenerzekeny vagyok.

Koszonettel!

Nyiradi Gergely

válasz
2018-02-05
Szia!

Sajnos valószínűleg nem az. Én a helyedben más alternatíva után néznék. Esetleg egy MyoMax Professional jó választás lehet hasonló tápanyagtartalommal.

Vevővélemények