Crea-Bomb (#)

 / 4.2 111 vélemény
Scitec Nutrition Crea-Bomb #
Ár: 8 160 Ft
8 590 Ft
Megtakarítás:430 Ft 5%
Íz:
Méret:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CREA-BOMB

Több komponensű kreatin mátrix

 • 6-FÉLE KREATIN
 • 10 AKTÍV HATÓANYAG
 • EXTRA TAURIN
 • MAGNÉZIUM ÉS B3 VITAMIN
 • ASZPARTAM-MENTES

A sokoldalúság és a csapatmunka mindig előnyöket kínál! Ne vegyél részt a hiábavaló vitában, hogy melyik kreatin a legjobb – használj sokfélét! „Szőnyegbombázd” végig az izomsejtjeidet fontos kreatin-fajtákkal, a „CREA-BOMB” mátrixunkkal.

Legjobb, 6 elemű multi-kreatin mátrixunk – többek közt – a valaha legtöbbet kutatott kreatin-formát is tartalmazza! Az ilyen dózisban (legalább 3 g naponta) alkalmazott kreatin tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

Fouad Abia, Team Scitec

Fouad Abiad
IFBB Pro, Flex Pro 3rd
Team Scitec

Kulcs-hatóanyagaink közül több hozzájárul egyhez vagy többhöz alább felsorolt pozitív fiziológiai hatások közül*:

 • Normál energia-termelő anyagcsere
 • Fáradtság és kimerültség mérséklése
 • Normál fehérje-szintézis
 • Az idegrendszer normál működése (neurotranszmisszió, izomösszehúzódás, a szívizmot is ideértve)
 • Normál pszichológiai működés
 • Elektrolit-egyensúly
 • A csontok és a fogak normál állapotának fenntartása.

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze 1 adagot (¾ adagolókanál) 400 ml vízzel. A „feltöltési fázisban” fogyasszon 15 testsúly kilogrammonként egy adag Crea-Bombot naponta (ilyen módon a kreatin gyorsabban telíti az izmokat). Ossza el az adagokat a nap folyamán, és étkezések előtt fogyassza. 5 nap után karbantartásra naponta csak 1 adagot vegyen be. Ha szeretné a feltöltési fázist tovább folytatni rögtön kezdje 1 adaggal.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-11-30
Sziasztok! 107 kiló vagyok súlyzós és aerob edzést is nyomok heti 4 alkalommal. A kérdésem az lenne hogy scitec 100% whey profot szedek edzések után mikor és mennyit kéne szednem a kreatinból hogy az jó legyen. Előre is köszi a választ. Mike

válasz
2018-02-05
Szia!

Attól függ mit akarsz. Ha egy teljes kúrát akarsz akkor így:
A kreatin szedése builder-módra

Egyébként simán 3/4 mérőkanál edzés előtt 20-30 perccel.

Vevővélemények

Soha többet más kreatin
2013-12-02
Másik gyártó hasonló termékével kezdtem, nem kúraszerűen, inkább szintentartással, hosszú távra. Aztán egy doboz (2 hónap) váltottam Crea-Bomb-ra, és azonnal éreztem a különbséget. Soha többet más kreatin. Erőben, és tömegben is érezhetően hoz, passion-fruit íze hosszú távon is iható.
Na, ilyen egy jó kreatin!
2016-08-22
Eddig csak a monohidrátot próbáltam, de legutóbb annyira nem dobott meg sem erőben, sem pedig tömegben. Nagyon örülök, hogy kipróbáltam ezt a terméket, a régi erőmhöz és állóképességemhez képest szinte Supermannek érzem magam az edzéseken. Még 3 hete sincs, hogy szedem de már felugrott 4,5 kiló. Mondjuk zabálok is, mint az állat, de eddig úgy tűnik, főképp izom jött fel. Lényeg a lényeg: maximálisan elégedett vagyok.