Attack! 2.0 (720 gr.)

 / 4.5 41 vélemény
Scitec Nutrition Attack! 2.0 720 gr.
Ár: 9 490 Ft
9 990 Ft
Megtakarítás:500 Ft 5%
Egységár: 13,18 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ATTACK! 2.0

Komplex edzés előtti kreatin formula

 • 5-FÉLE KREATIN-TÍPUS
 • 17 AKTÍV HATÓANYAG
 • 5 AMINOSAV
 • AKG
 • VITAMINOK
 • NEM-STIMULÁNS

Támadd le a súlyokat az új komplex edzés előtti kreatin formulánkkal! Ne vegyél részt a hiábavaló vitában, hogy melyik kreatin a legjobb – használj sokfélét! „Szőnyegbombázd” végig az izomsejtjeidet fontos kreatin-fajtákkal, a „CREA-BOMB” mátrixunkkal. Minden egyes adag 5 grammot tartalmaz a legtöbbet kutatott kreatin-fajtából, a kreatin-monohidrátból (és a többi kreatinból, amelyek benne vannak szabadalmaztatott kreatin-mátrixunkban). A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

fouad_abiad, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 Champion
Team Scitec

Az ATTACK! 2.0 jelentős dózist tartalmaz extra aminosavakból és vitaminokból, valamint egyéb köztes anyagokból, amelyek részt vesznek az energia-előállításért felelős Krebs-ciklusban. Kulcs-hatóanyagaink közül több hozzájárul egyhez vagy többhöz alább felsorolt pozitív fiziológiai hatások közül:*

 • Normál energia-termelő anyagcsere
 • Fáradtság és kimerültség mérséklése
 • Normál aminosav-szintézis
 • Az idegrendszer normál működése
 • Az immunrendszer normál működése
 • Normál vérképzés
 • Normál pszichológiai működés.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

1 adag Attack 2.0 italpor 500 ml vízben feloldva fogyasztandó, leginkább 30 perccel edzés előtt vagy után, valamint bármelyik főétkezés előtt.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-10-06
Sziasztok! Edzés előtt 1 adag Attack keverve 1 adag Ami-NO Xpressel nem okozhat gondot? Pár napja így tolom és elég ütős. :-)

válasz
2016-10-06
Szia. Semmi gondot nem okoz :)

Vevővélemények

Fölpörögsz mint a turbina
2015-03-29
Vettem egy dobozzal a termékből (próba szerencse alapon), gondoltam jó kiegészítő lesz monohidrát mellé. A jó az nem teljesen írja le azt, amit velem művelt. Már az első egy-két alkalomnál edzés előtt azt hittem felrobbanok az energiától. Alig vártam, hogy fekve nyomhassak. Edzőtársamnak meg csak mondtam, hogy pakold-pakold még rá a súlyokat. Rendesen bedurrantam tőle és alig bírtam abbahagyni az edzést. Őrületes mértékben megugrott az állóképességem és az edzésidőt is kitoltam közel duplájára. Egyszer-kétszer úgy túledzettem magam, hogy fél óráig csak álltam a zuhanyban és néztem magam elé. Kiváló termék, javaslom mindenkinek aki valami nagy lökést akar a beszürkült edzésütembe.
Nekem bevált
2015-08-19
Nem kúraszerűen fogyasztom, hanem folyamatosan, napi 3*10 grammot szénhidrátos étkezés előtt 10-20 perccel. Erőben, állóképességben sokat segít és rendesen érzem tőle a megedzett izmokat edzés közben, utána is. Ízre már az összeset kipróbáltam, szerintem mindegyik kifejezetten finom.