Attack! 2.0 (25x10 g)

 / 4.1 35 vélemény
Scitec Nutrition Attack! 2.0 25x10 g
Ár: 5 500 Ft
Egységár: 220,00 Ft/xg
Íz:
cseresznye
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

ATTACK! 2.0

Komplex edzés előtti kreatin formula

 • 5-FÉLE KREATIN-TÍPUS
 • 17 AKTÍV HATÓANYAG
 • 5 AMINOSAV
 • AKG
 • VITAMINOK
 • NEM-STIMULÁNS

Támadd le a súlyokat az új komplex edzés előtti kreatin formulánkkal! Ne vegyél részt a hiábavaló vitában, hogy melyik kreatin a legjobb – használj sokfélét! „Szőnyegbombázd” végig az izomsejtjeidet fontos kreatin-fajtákkal, a „CREA-BOMB” mátrixunkkal. Minden egyes adag 5 grammot tartalmaz a legtöbbet kutatott kreatin-fajtából, a kreatin-monohidrátból (és a többi kreatinból, amelyek benne vannak szabadalmaztatott kreatin-mátrixunkban). A kreatin napi 3 g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

fouad_abiad, Team Scitec

Cedric McMillan
IFBB Pro, FIBO Power Pro 2013 Champion
Team Scitec

Az ATTACK! 2.0 jelentős dózist tartalmaz extra aminosavakból és vitaminokból, valamint egyéb köztes anyagokból, amelyek részt vesznek az energia-előállításért felelős Krebs-ciklusban. Kulcs-hatóanyagaink közül több hozzájárul egyhez vagy többhöz alább felsorolt pozitív fiziológiai hatások közül:*

 • Normál energia-termelő anyagcsere
 • Fáradtság és kimerültség mérséklése
 • Normál aminosav-szintézis
 • Az idegrendszer normál működése
 • Az immunrendszer normál működése
 • Normál vérképzés
 • Normál pszichológiai működés.

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

1 adag Attack 2.0 italpor 500 ml vízben feloldva fogyasztandó, leginkább 30 perccel edzés előtt vagy után, valamint bármelyik főétkezés előtt.

Allergén információ

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-02-14
Szia!Hét közben legtöbbször csak este tudok edzeni.Néztem az összetételt, és nem láttam benne koffeint, viszont taurint igen.És ha tényleg úgy bepörget a kérdésem az lenne, hogy ha késő este is végzek az edzéssel, tudnék-e tőle aludni?

válasz
2014-02-17
Szia!

A közhiedelemmel ellentétben a taurin nem stimuláns hatású. Ráadásul 200-300 mg-nál nem is tartalmazhat a leírás szerint többet a termék adagonként, szóval nyugodtan használhatod esti edzés előtt is, nem fog belezavarni az alvásodba.

Vevővélemények

nagyon jó
2017-07-17
Edzés előtt kerestem valami NO fokozót amiben legalább 5 gramm creatin van és segít az edzésben viszont koffeinmentes. A csomagolás nagyszerű tetszik hogy egyenként van csomagolva a 10g-os adag így nem kell méregetni és könnyen magunkkal lehet vinni. Íze finom jól oldódik (és koffeinmentes!) és ami a lényeg nagyon sokat segít súlyzós edzésnél az edzés erőteljesebb a használatával. Kipróbáltam szobabiciklizés előtt (Intervall edzés volt) ott is használt könnyebb volt később fáradtam el. Én Scitec Nutrition Super Guarana-val kombinálom edzés előtt. Mindenkinek ajánlni tudom az Attack! 2.0-öt igen jó termék.