CreAnabol (500 gr.)

 
Pro Nutrition CreAnabol 500 gr.
Ár: 4 600 Ft
Egységár: 9,20 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION CREANABOL

A Pro Nutrition Creanabol egyedülálló a táplálékkiegészítők piacán, mert az utóbbi idők slágertermékét, az Ultrapure Creatine-t ötvözték olyan kiváló kiegészítőkkel, mint a ribóz, glutamin, arginin, BCAA és taurin.

A ribóz egy cukormolekula, amely a kreatin felszívódását nagymértékben elősegíti. Segíthet az izmoknak az ATP regenerálódásban.

A glutamin és BCAA olyan eszenciális aminosavak, amelyek az izomszövet legnagyobb részét alkotják, így pótlásuk elengedhetetlen. Komoly fizikai megterhelés esetén a szervezet ezeket tudja a legjobban hasznosítani. A szervezetet anabolikus állapotban tartják és gyorsítják a regenerációt.

Mind jobban előtérbe kerül az arginin kulcsfontosságú szerepe a testépítésben. Rengeteg pozitív tulajdonsága mellett természetes növekedési hormonstimulálóként is működik. Szexuális serkentőszerként is alkalmazzák.

A taurin sejttérfogat-növelő, az izmokban nagy mennyiségben előforduló aminosav. Védi az izmot a szabad gyököktől.

Összefoglalva a Pro Nutrition Creanabol-t olyan sportolóknak ajánljuk, akik a kreatin hasznosulását speciális aminosavakkal és egyéb kiegészítőkkel szeretnék tovább fokozni.
A termékkombináció együtt egy egységet alkot, amelytől a sokat várt drasztikus méretbeli különbség a szedés után azonnal tapasztalható.

Felhasználási javaslat:

5-10 gramm 1 adag. Napi 1-2 adag, edzés előtt és után.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-12-12
Szia! Érdeklödnék hogy a CreAnabol mellé a jumbo professionált fogyaszthatom-e?
Köszönöm!

válasz
2015-12-12
Szia!

Nyugodtan

Vevővélemények