Massacra Episode 3 (450 gr.)

 / 3.5 2 vélemény
Olimp Sport Nutrition Massacra Episode 3 450 gr.
Ár: 10 200 Ft
Egységár: 22,67 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Massacra Episode 3

AZ ÁTTÖRÉS!

Az Olimp Massacra Episode 3 pokolian erős NO fokozó, mely kirobbanó energiát biztosít minden edzéshez, meggyorsítja a regenerációt, növeli az izomerőt és az izomtömeget.

Tudod, milyen érzés, amikor végre rájössz, hogy eddig csak az idődet pocsékoltad a vasakkal szenvedve???

Tudod, milyen érzés, amikor szét akarod tépni a gépeket???

Tudod, milyen érzés, amikor úgy bedurransz, hogy HULK egy kislánynak látszik MELLETTED???

Az OLYMP MASSACRA használatával felejtsd el, hogy meló után fáradt vagy és nincs kedved edzeni! Kirobbanó energiát biztosít minden gyilkos edzéshez, meggyorsítja a regenerációt, növeli az izomerőt és az izomtömeget.

MINDEN, ami klinikailag igazolt hatékonysággal képes növelni a száraz izomtömeget, és fenntartja az edzés alatti motivációt az benne van ebben a formulában!

Massacra® Episode 3 termék 4 fő komponensre épül :

MASSACRA® Shot & NervTransUP

Összetevői egymás hatását fokozva mentálisan és fizikálisan is a maximumot hozzák ki Belőled! Mindezt hihetetlenül szisztematikusan az edzés minden fázisát figyelembe véve!

  • A test belső hőmérsékletét enyhén megemeli és megnövelve a vérnyomást, így felkészíti az izmokat a rendkívüli megterhelésre! Fokozza a koncentrációs képességet (így a küzdősportoknál jelentős előnyt biztosít!), mentálisan kialakítja a „csinálni akarom!” érzést!
  • Segít, hogy a szervezet tartalékait maximálisan mozgósítsd, kirobbanó erőt garantál, javítja a bevitt tápanyagok hasznosulását, fokozza a tiszta, száraz izomtömeg fejlődését!
  • Tartalmazza a fizikai terheléskor elengedhetetlen speciális szénhidrátokat, illetve a hasznosulásához szükséges komponenseket!
  • Ráadásként a brutális edzés után jelentkező kínzó izomlázat és az így jelentkező gyulladásokat is csökkentik!
Insane Pump System

Nitrogén-oxid fokozó, extrém bedurrantó, erőfokozó komplex!

  • A rendkívül hatékony creatin ethyl ester tartalma nem csak a száraz izomzatot fejleszti, hanem azonnal növeli az izomerőt!
  • Komplex bedurrantó mátrixa szélsőségesen megnöveli az izomzat vérbőségét, így brutálisan terhelhetővé válik edzés közben és megdöbbentően fokozódik a bevitt tápanyagok hasznosulása is! Ergo nem lehúzod a wc-n a bevitt fehérjédet, hanem izom lesz belőle! Sejtszinten növeli a tápanyagok felszívódását és növeli az energiafelhasználási képességét – egyszerűen nem akarsz leállni! Nincs fáradtság, egyre többet és többet bírsz!
  • Tartalmazza az izomzat extrém megterhelésekor szükséges ásványi anyagokat gyorsan és hatékonyan felszívódó formában, illetve az edzéskor termelődött savas méreganyagokat is segít „kisöpörni” a szervezetből, így „tisztán” jöhet a következő edzés!
NITRO Muscle IN

Glutamin mátrix, mely fenntartja az anabolikus folyamatokat a legkeményebb edzések alatt és után is. Az izomzat 60%-át alkotó aminosav szinte elengedhetetlen mert:

  • a megterhelt izomzatot segít regenerálni, így azt az edzés során védi, utána pedig regenerálja.
  • segít „visszatölteni” az izomzat glikogén raktárait, így azok pihenés során képesek fejlődni, másrészt felkészíti a következő megterhelésre.
  • anabolikus hatásával fokozza az edzés után bevitt fehérje beépülését!
Vita-MIN BITE

A szervezet számára sportoláskor nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza kiválóan felszívódó formában.

Adagolás:

90 kg alatt egy adag 7,5 g, 90 kg felett egy adag 15 g, 15-30 perccel edzés előtt. Az adagolás változtatható a kívánt edzésintenzitástól, illetve a termékre való érzékenység figyelembevételével is!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-03-23
Szia,batran ajanlanad ezt a kiegeszitot? Mitol olyan " extra giga mega eros"? :) Citrullin malate, Arginint alig latok benne..akkor megis mi? Redweiler vagy inkabb ez?

válasz
2016-03-24
Szia. Ez eléggé megpörget, de nekem a RedWeiler sokkal jobb volt :)

Vevővélemények

Haaat..
2017-01-29
Kiprobaltam de nekem nem jott be sajna:/ annyi hatasa volt hogy a borom elkezdett egni. Probaltam tobb adagot de attol mar csak a fejem fajdult meg