Massacra Episode 3 (180 gr.)

 / 4.2 28 vélemény
Olimp Sport Nutrition Massacra Episode 3 180 gr.
Ár: 4 500 Ft
Egységár: 25,00 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Massacra Episode 3

AZ ÁTTÖRÉS!

Az Olimp Massacra Episode 3 pokolian erős NO fokozó, mely kirobbanó energiát biztosít minden edzéshez, meggyorsítja a regenerációt, növeli az izomerőt és az izomtömeget.

Tudod, milyen érzés, amikor végre rájössz, hogy eddig csak az idődet pocsékoltad a vasakkal szenvedve???

Tudod, milyen érzés, amikor szét akarod tépni a gépeket???

Tudod, milyen érzés, amikor úgy bedurransz, hogy HULK egy kislánynak látszik MELLETTED???

Az OLYMP MASSACRA használatával felejtsd el, hogy meló után fáradt vagy és nincs kedved edzeni! Kirobbanó energiát biztosít minden gyilkos edzéshez, meggyorsítja a regenerációt, növeli az izomerőt és az izomtömeget.

MINDEN, ami klinikailag igazolt hatékonysággal képes növelni a száraz izomtömeget, és fenntartja az edzés alatti motivációt az benne van ebben a formulában!

Massacra® Episode 3 termék 4 fő komponensre épül :

MASSACRA® Shot & NervTransUP

Összetevői egymás hatását fokozva mentálisan és fizikálisan is a maximumot hozzák ki Belőled! Mindezt hihetetlenül szisztematikusan az edzés minden fázisát figyelembe véve!

  • A test belső hőmérsékletét enyhén megemeli és megnövelve a vérnyomást, így felkészíti az izmokat a rendkívüli megterhelésre! Fokozza a koncentrációs képességet (így a küzdősportoknál jelentős előnyt biztosít!), mentálisan kialakítja a „csinálni akarom!” érzést!
  • Segít, hogy a szervezet tartalékait maximálisan mozgósítsd, kirobbanó erőt garantál, javítja a bevitt tápanyagok hasznosulását, fokozza a tiszta, száraz izomtömeg fejlődését!
  • Tartalmazza a fizikai terheléskor elengedhetetlen speciális szénhidrátokat, illetve a hasznosulásához szükséges komponenseket!
  • Ráadásként a brutális edzés után jelentkező kínzó izomlázat és az így jelentkező gyulladásokat is csökkentik!
Insane Pump System

Nitrogén-oxid fokozó, extrém bedurrantó, erőfokozó komplex!

  • A rendkívül hatékony creatin ethyl ester tartalma nem csak a száraz izomzatot fejleszti, hanem azonnal növeli az izomerőt!
  • Komplex bedurrantó mátrixa szélsőségesen megnöveli az izomzat vérbőségét, így brutálisan terhelhetővé válik edzés közben és megdöbbentően fokozódik a bevitt tápanyagok hasznosulása is! Ergo nem lehúzod a wc-n a bevitt fehérjédet, hanem izom lesz belőle! Sejtszinten növeli a tápanyagok felszívódását és növeli az energiafelhasználási képességét – egyszerűen nem akarsz leállni! Nincs fáradtság, egyre többet és többet bírsz!
  • Tartalmazza az izomzat extrém megterhelésekor szükséges ásványi anyagokat gyorsan és hatékonyan felszívódó formában, illetve az edzéskor termelődött savas méreganyagokat is segít „kisöpörni” a szervezetből, így „tisztán” jöhet a következő edzés!
NITRO Muscle IN

Glutamin mátrix, mely fenntartja az anabolikus folyamatokat a legkeményebb edzések alatt és után is. Az izomzat 60%-át alkotó aminosav szinte elengedhetetlen mert:

  • a megterhelt izomzatot segít regenerálni, így azt az edzés során védi, utána pedig regenerálja.
  • segít „visszatölteni” az izomzat glikogén raktárait, így azok pihenés során képesek fejlődni, másrészt felkészíti a következő megterhelésre.
  • anabolikus hatásával fokozza az edzés után bevitt fehérje beépülését!
Vita-MIN BITE

A szervezet számára sportoláskor nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazza kiválóan felszívódó formában.

Adagolás:

90 kg alatt egy adag 7,5 g, 90 kg felett egy adag 15 g, 15-30 perccel edzés előtt. Az adagolás változtatható a kívánt edzésintenzitástól, illetve a termékre való érzékenység figyelembevételével is!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-08-28
Hello!

Milyen más gyártók terméke lehet vetélytársa a Massacra Episode 3-nak BioTech USA, Scitec Nutrition érdekelne elsősorban, és hogy van-e amit ajánlotok, vagy esetleg egy kreatin kúra hasznosabb lehet?

válasz
2018-02-05
Szia. Superhero, Hot Blood 3.0, Nitrox Therapy, Black Blood, ezek közül a Black Blood nagyon erős, ami a stimulánsokat illeti, tehát ott óvatosan...

Vevővélemények

beüt!!!!
2015-06-26
nagyon jó energizáló nem spóroltak ki semmit belőle megiszod és kb 20 perc és megérkezik a hatása :D óvatosan kell mivel nem kapszulás ezért megszaladhat a shakerben szerintem az egyik legjobb energizáló durrant is rendesen :D ajánlom azoknak akik birják az erős cuccokat
Remek választás
2015-07-26
Maximálisan elégedett vagyok vele. Tekintve, hogy csak 84kg vagyok 7,5 grammot viszek be még elindulás előtt. Arra felhívnám a figyelmet, hogy (nálam legalábbis) éhgyomorra fogyasztani nem ajánlott, akkor ugyanis egy fél órás szédülést, kissebb rosszullétet is bele kell kalkulálni, teli gyomorra viszont nincs probléma. Nagyobb kifejtett erőt, koncentrációt biztosít, még akkor is tolnád mikor már csak lihegsz és meg sem bírod emelni a karod. Úgy éreztem egy 6 órás edzést is simán lezavarnék. Jobban bejött mint a Hot Blood!