Massacra Episode 2 (20x65 g)

 / 2.0 1 vélemény
Olimp Sport Nutrition Massacra Episode 2 20x65 g
Ár: 13 150 Ft
14 610 Ft
Megtakarítás:1 460 Ft 10%
Egységár: 657,50 Ft/xg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

MASSACRA Episode 2

CREA MAGNA POWER MATRIX

A creatin 7 legfrissebb formáit tartalmazó matrix, magnézium creatin chelate-tal – MagnaPower®. Biztosítja izminak ATP-ellátását, ami a gyakorlatok során stimulája az izmokban lévő fehérjék anabolizmusát. Fejlődésre és nagyobb izmokra számíthat edzései során!

CREAMINO MAIZE-SORB MATRIX

Egy energiamix, ami főleg nagy molekuláris tömegű búzekeményítőt és izomaltulózt tartalmaz. A búzakeményítő az idő előrehaladtával folyamatosan „sugároz” energiát, és növeli a creatin és az aminosavak adszorpcióját, legfőképpen az argininét. Hosszabb ideig tartó, gyakoribb és hatékonyabb edzéseket tesz lehetővé, ami nagyobb izomépítést eredményez. Egy adag ebből a formulából csak 2-4g cukrot tartalmaz!

GLYCERO PLASMATRIX

Egy új és fejlett technológiát képviselő matrix glicerollal, fontos ásványi anyagokkal (főként modern glicerofoszfát formában) és az optimális izomaktivitást segítő vitaminokkal. Ez a formula biztosítja, hogy izmai hiperhidráltak és tökéletesen tápláltak legyenek a tréning során, illetve ideális anabolikus környezetet teremt. Magasabb citoplazma tartalom az izmokban, megnövelt intezitású vérkeringés, javított vérellátás az izmokban - mindez egy formulában! Hatékonyabb oxigénellátás, creatin és aktív komponensek a véráramban szintén segíti az izomtömeg növelését.

ARG-NOx SHOT 2

Egy új, erősített NOx formula – a legújabb subsztrátok kombinációja – L-arginin és citrulin emelt dózisban, gazdagítva magas aktivitású L-norvalinnal. Ez a keverék a nitro-oxidok újabb generációja, a korábbinál nagyobb „mega pump” érzéssel tölt el, de a vérellátást, és az izmok tápanyagokkal történő ellátását is hatékonyabbá teszi.Edzései intenzívebbé és hatásosabbakká válnak.

AMINOBOLIC SHOT 2

Tökéletes szinergia az L-leucin (legfrissebb etil-észter formában), kataboizmus elleni szerek és savasodás elleni molekulák (például guanidinopropion sav-GPA) részvételével. A gazdag keverék stimulálja az anabolikus, és csökkenti a katabolikus hatásokat, illetve a savasodás mértékét. Az izmok növekedése mellett megvédi őket a „bomlástól”.

ENERGY SHOT 2

Stimuláló energiabomba nagy dózisú kaffein fomájában, más komponensek támogatásával (glükoronolakton). Már az edzés kezdetén magasabb „készültségbe emeli” a szervezetet, növeli a koncentrációt és a szervezetet az edzésre fókuszálja. Teljes és hosszantartó hatása a teljes edzésmunka alatt kitart.

HASZNÁLAT

Keverjen 1 tasakot (65g) 350ml vízhez, fogyassza étkezések között vagy edzés előtt. Fogyasszon kellő mennyiségű folyadékot! Alkalmazása előtt konzultáljon diatetikusával vagy edzőjével, tartsa távol gyermekektől! Cukorbetegek, gyermekek és ifjak ne fogyasszák!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

ízre azt kell mondjam, hogy eléggé kegyetlen
2011-11-14
Szevasztok. Hát ízre azt kell mondjam, hogy eléggé kegyetlen. úgy kell leküzdeni (narancsos). oldódásra sem túl jó. A hatásról később tudok írni.