Crea Fusion Massacra (1,375 kg)

 
Olimp Sport Nutrition Crea Fusion Massacra 1,375 kg
Ár: 11 240 Ft
12 490 Ft
Megtakarítás:1 250 Ft 10%
Egységár: 8 174,55 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

OLIMP CREA FUSION MASSACRA

Felkészült az intenzív edzésre és arra a fantasztikus érzésre, amikor a vér minden korábbinál gyorsabban áramlik ereiben és testét nagy izomtömeg építésére sarkallná miután napról napra erősödne?

Készüljön fel a kihívásra. Emeljen nagyobb tömeget, emeljen többet, helyezze magát soha meg nem járt magasságokba. A Massacra-t azért fejlesztettük, hogy elősegítse a komoly izomfejlesztést. – biztosítja, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki magából edzései során.

Egy 55 g-nyi adagot keverjen el vízzel vagy gyümölcslével 30-60 perccel edzés előtt.

A Creafusin erőkeverék creatin magna power matrixot tartalmaz, amit nem kevesebb, mint 7 különféle creatin alkot, a legmagasabb koncentrációt biztosítva ezáltal az izmoknak. A „nem válaszolók” kora véget ért ezzel a matrix-szal. A jól ismert creatinon túl tricreatin-malat, creatin etil észter, di creatin és még néhány magas bioaktivitású formula segíti minimálisra csökkenteni a mellékhatásokat, ami a hagyományos creatinok esetében néha előfordulhat. A temék egy másik új és forradalmi keverékkel járul hozzá az étrend kiegészítéséhez, az eredeti Albion Minerals (USA) által kifejlesztett „creatin magna power”-rel, ami ideális pH értékével és magnézium atomok elhelyezésével a creatin molekulában stabillá és bioaktívvá teszi azokat.

A Creatin Alfa kateglutarát egy creatin molekulához kapcsolódó és annak tevékenységét segítő molekula. A creatin AKG egy AKG molekulához csatlakozó creatin, a glutamin előfutára, egy fontos aminosav, ami szükséges az izomnövekedéshez. Az AKG a vastagbélben szívódik fel, ami kizárja az esélyét a más creatinok (például creatin-monohidrát) fogyasztásakor esetlegesen előforduló emésztési panaszoknak. Nincs szüksége az úgynevezett „creatin szállítók” segítségére, közvetlenül beépül az izmokba. E folyamat után a fennmaradó AKG creatin foszfáttá alakulva energiát biztosít az izomzat számára.

A Creatin pyruvat egy szabadalmaztatott összetevő, ami gyógyszerészetileg tesztelt creatint (CreapureTM) tartalmaz, ami 60/40 koncentráció arányú pryruvic savas kötést alkot. Ezzel a kötésfajtával hidroklórsav alakban jelenik meg a gyomorban. Ezáltal az összes nem kívánt mellékhatás távol marad, mint például a máj kötést adó elemeinek bontása. Megkönnyíti az emésztést.

A Creaminosav matrix-ban poli és oligosacharidok, vitaminok és ásványok és energiát adó elemek segítik a keverék beépülését, ami különlegessé teszi ezt a terméket.

Az Energiadózis matrix biztosít: Arg-NOx, energia, és aminobolikus hatóanyagot.

Az ARg-NOx adag bizonyos erős aminosavak együttese (arignin, citrulin, di arginin malat, arginin alphaketoglutarát), ami kirobbanó érzéssel tölt el. Hozzájárul a hatékony izomfejlesztéshez, általános jó közérzethez és a szexuális teljesítményhez.

Az Arginin etil észter segíti a nitro-oxidok áramlását, és megnöveli az izomfejlesztés hatékonyságát. Végeredményben az AEE haétkonyabbá teszi az izmokhoz irányuló vérkeringést, ami izomnövekedéshez és gyorsabb edzés utáni regenerálódáshoz vezet. Amint egy etil észter molekula az argininhez kapcsolódik, stabilabbá válik és hosszan tartó hatást fejt ki. A magas arginin szint sokáig megmarad a véráramban. Az AEE már kisebb dózisban is jobb hatást fejt ki, mint a hagyományos arginin.

A Citrulin egy arginin „előfutár”, ami ösztönzi az izomfejlesztést az energia növelésével, tágítja az ereket és növeli az állóképességet. A citrulin megnöveli az edzés intenzitását, ezáltal kevesebb idő alatt több gyakorlatot tud végezni. A készítménybe az OLIMP a legjobb, úgyenvezett „citrulin etil észter”-t adagolja. Ez a remek kémiai elem kombinálja a citrulint az etil észterrel, ezáltal hosszabb ideig marad a szervezetben és jobb felszívódási tulajdonságokkal bír.

A Tirozin egy aminosav, ami a fenilanilin szintézise során jön létre. Egy fontos étrendi elem és az agyban lévő idegi infomációkat továbbító epinefrin, norepinefrin és dopomin szintézisében vezető szerpet játszik. A tirozin az idegpályákon információt továbbító úgynevezett „nurotranszmitter”-ek előfutára. Antioxidáns.

A Caffein egy olyan összetevő, ami a cAMP-PDE enzim versenyképes utóda, a gyűrűs AMP cellákat nem gyűrűssé alakítja. A ciklikus AMP részt vesz az epinefrin stimulálta ingertovábbításban, növeli a neurontranszmitterek hatását.

A termék HMB-t is tartalmaz, aminek szerepét és jelentőségét a HMBolon termék leírásában olvashatja.

A Betain anhidrous képes alacsonyan tartani a homocisztein szintjét. A betain csökkenti a plazma-homocisztein szintet, akár 20 %-kal. Bizonyos kísérletekben a betain növelte az izomfelületet és csökkentette a testzsírt.

Az L-glutamin az izomsejt-növelésben játszik fontos szerepet, de jelentős része van a glikogén-tárolásban és növekedési hormon fejlesztésben, miközben az immunrendszer működésébe is besegít. Kutatások bizonyítják, hogy intenzív edzés után, a test glutamin szintje akár 50 %-kal is csökkenhet. Mivel a glutamin az immunrendszer „üzemanyaga”, glutamin bevitellel minimalizálható az izomszövet fáradása és növelhető a fehérje-metabolizmus (az izomépítés képessége ezáltal). A gond az, hogy a glutamin esetenként lebontásra kerül, még mielőtt az izmokba juthatna. Az OLIMP megoldotta ezt a gondot, két igen fejlett glutamin bevetésével.

Az N-acetil L-glutamin egy acetilált L-glutamin vegyészkörökben „acetilált glutamin analóg”-ként ismert. A NAG stabilabb vízben és metabolikusan hatékonyabb a tápanyagszállításban, mint a normál glutamin vagy a glutamin peptidek. A Glutamin etil észter áttörést jelent a glutamin táplálásban. Az l-glutaminhoz csatlakozó etil-észter segíti az izomnövekedést. A GEE a korábbi glutaminokhoz képest sokkal jobb beépülési jellemzőkkel bír.

Az L-leucin sok pozitív hatással bír a sportteljesítményre. Segít megőrizni az izomszöveteket, stresszhelyzetben ellátja a szervezetet energiával (az edzés és erőkifejtés hasonló folyamatokat indukál, mint egyes stresszes szituációk), az izmokban lévő glikogén őrzője (az izmok belsejében talállható glükóz, ami az izmok összehúzódásához adja az energiát), fenntartja a nitrogén egyensúlyát, serkenti az agyműködést, ami az intenzív edzés hatására csökkenhet.

A beta-Alanin a carnosin közvetlen provegyülete. A carnosin kiemelkedően hatékony a hidrogén ionok ütköztetésében, ami az edző atléták számára fontos. Normál körülmények között az energia előállításával a hidrogén ionok száma megemelkedik a szervezetben, egyúttal a izom-pH csökken. Az alacsony izom pH miatt a fáradtság hamar bekövetkezik, és a teljesítmény visszaesik. A b-alaninnel kiegészített Creafusion Massacra megakadályozza az izmok túlzott elsavasodását. A creatinnal együttműködve (ami ismert foszfát-donor) a savasság ellen még jobb az eredmény. Összefoglalva: a b-alanin a creatin hatásfokozója.

Adagolás:

Igyon 1 adagot (55g) 350 ml vízzel elkeverve étkezések között és edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények