Anabolic Halo (1,1 kg)

 / 3.8 5 vélemény
MuscleTech Anabolic Halo 1,1 kg
Ár: 14 690 Ft
Egységár: 13 354,55 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Anabolic Halo

Beléd hatol... átmegy rajtad... körbe vesz. A cryo-anabolikus edzés utáni, növekedést beindító szer behatol az izmaidba, és anabolikus növekedést indít be bennük... nem hagyva más választást számukra, mint a növekedés!

Másodperceken belül intenzív gleccserszerű hideg fut végig a torkodon, mint a sarki jégből álló lavina. A fagypont alatti kitörés elkezdődött. Úgy érzed, mintha az egész tested "megfagyna", amint az ANABOLIC HALO - több mint 75 csúcstechnológiás és izomépítő összetevő megadózisa átszáguld az ereidben.

Mi ez az dolog, amit érzel? Ez a -320 fok Fahrenheit ereje. Ez történik akkor, amikor három gyógyszerészeti alapú kriogén technológia az anabolikus és izomátalakító vegyületek soha nem látott precíz keverékét állítja elő.

TÖBB MINT 75 CSÚCSTECHNOLÓGÁJÚ ÖSSZETEVŐ, 6 KRITIKUS ELEM, ÉS 3 KROGÉN TECHNOLÓGIA SZINERGIKUSAN KÉNYSZERÍTI KI A LEGVADABB NÖVEKEDÉST!

Az ANABOLIC HALO extrém erős anabolikus termék. Amint készen állsz megtapasztalni a legőrültebb növekedésedet, kezd el 1 adaggal (1 púpozott mérőkanál), 1 dl vízben elkeverve, rögtön az edzés után bevéve. Ahogyan kialakul benned a tisztelet az ANABOLIC HALO iránt és igazán megismered az erejét, növeld az adagodat 3 adagra (3 mérőkanál), amit 3 dl hideg vízben keversz el. Edzés nélküli napokon vegyél be 3 mérőkanállal reggel. Ne vegyél be 3 adagnál többet 24 órán belül. Az ANABOLIC HALO a legkeményebb anabolikus/nem-androgén izomépítő ciklus, amit valaha tapasztaltál, ezért ne felejtsd el elolvasni az egész címkét használat előtt, és mindig kövesd az azon lévő utalásokat.

Az első folyamat, amit a Team MuscleTech kutatói és tudósai felhasználtak az ANABOLIC HALO megalkotásához, a SUBZERO Cryogenic Anabolic Technológia. Ez az akár -320 Fahrenheit fokos folyékony nitrogént használja, hogy termomolekulárisan feljavítsa az ANABOLIC HALO-ban található kulcsfontosságú izomépítő vegyületek precíz adagját. Igen, a Team MuscleTech kutatói a világ egyik legerősebb anabolikus vegyületét valójában kitették ugyanannak a hihetetlenül alacsony hőmérsékletnek, ami a Neptun bolygó felszínén uralkodik. A kriogénikusan létrehozott anabolikus hatás semmihez nem hasonlítható, amit eddig valaha tapasztalhattál.

A második kriogén folyamat, amire a Team MuscleTech kutatói és tudósai koncentráltak, az a Liofilizálás. Több éves gyógyszerészeti tapasztalatokra alapozva, ebben a fejlet technikai eljárásban megfagyasztják az ANABOLIC HALO egyik hardcore összetevőjének precíz adagját, majd ultra alacsony nyomás alá helyezik azt. A szublimálásnak ez a folyamata tulajdonképpen megváltoztatja a vegyületben található molekulák fizikai tulajdonságait, méghozzá a szilárd anyagtulajdonságúból gázzá, anélkül, hogy közben egy pillanatra is folyadékká alakulna át. A molekulák egy termodinamikailag stabil kristályos szerkezetből amorf formává alakulnak. Ezt az úttörő technológiát először alkalmazzák egy izomépítő-kiegészítőnél.

A harmadik, fagypont alatti kriogén technológia - a SUB-ZERO - Anabolic Crystallicgraphic Technológia -, ami megtalálható az ANABOLIC HALO-ban, a kulcs izomépítő vegyületet 180 perces kezelésnek teszi ki -150 Fahrenheit fokos folyékony nitrogénben. Ez a fejlett kriogén feldolgozási folyamat olyan molekuláris struktúrát generál, ami semmihez sem hasonlítható a testépítő étrend-kiegészítők között!

EGY ERŐS ANABOLIKUS SZERRŐL AZ ANABOLIC HALO-BAN BEBIZONYÍTOTTÁK, HOGY AZ IZOMROSTOKBAN TÖBB MINT 100%-KAL NÖVELI A SZATELLIT SEJTEKET MINDÖSSZE 28 NAP ALATT!

Ez a három subzéró fagypont alatti technika szinergikusan egy csúcstechnológiájú krio-anabolikus vegyületet hoz létre. Ezek a folyamatok több mint 75 más tudományosan tesztelt összetevő mellett dolgoznak, hogy megcélozzák a hat abszolút kritikus részt, ami a masszív izomnövekedéshez szükséges.

Az ANABOLIC HALO anabolikusan aktív szabad tesztszteront - a tesztoszteron egyetlen formája, amit fel lehet használni az izomnövekedéshez juttat közvetlenül az izomsejtjeidbe. Ami azt illet, egy 21 napos klinikai vizsgálatban az ANABOLIC HALO egyik erős izomépítő vegyülete drámaian megnövelte az androgén receptorok számát edzés előtt, a placebóval összehasonlítva. Az androgén receptorok kötik meg a szabad tesztoszteront, és teszik lehetővé, hogy azok izomépítő jeleket bocsássanak ki a szervezetnek. A szabad tesztoszteron mindössze 2 százalékát teszi ki a szervezetben található összes tesztoszteronnak, viszont ez az egyetlen felhasználható formája. Ezért a szabad tesztoszteron felhasználásában bekövetkező növekedés kritikus fontosságú az izomnövekedés szempontjából. Ez a szabad tesztoszteron felhasználásban bekövetkező növekedés, aminek nincsen negatív hatása, előkészíti a terepet nyers, hamisítatlan izomméret és erőnövekedéshez!

"Én voltam az első testépítő a világon, aki kipróbálta az ANABOLIC HALO-t, és még soha nem tapasztaltam semmi ehhez hasonlót. Éreztem, ahogyan az izmaim feszesebbek és keményebbek lesznek. Az ANABOLIC HALO-val nagyobb leszek, mint valaha!"
Jay Cutler, 2-szeres Mr. Olympia

Ezután az ANABOLIC HALO beveti az inzulint, a test legerősebb izomépítő hormonját. Ez módosítja az Anabolic Transcription Factort (ATF-4), ami kritikus szerepet játszik az izom anabolizmusának szabályozásában, és egy erős anabolikus állapotba katapultál. Az ANABOLIC HALO közvetlenül befolyásolja az inzulint és szabályozza az izom-katabolizmus fő biokémiai közvetítőinek aktivitását, hogy kontrollálhassa azokat a kapcsolókat, amik visszafogják az izomméret növekedését, ezáltal gazdag anabolikus környezetet teremt, ami elő van készítve a képtelen izomnövekedéshez.

A FOGYASZTÁSA EXTRÉM BELSŐ HIDEGÉRZETET OKOZHAT.

De az ANABOLIC HALO nem áll meg itt. A formula könyörtelen ahogyan azon dolgozik, hogy beindítsa a növekedést az izomrostok szintjén. Egy klinikai vizsgálatban, amit egy vezető egyetemen folytattak le, a kutatók mindössze 28 nap után valami bámulatos dologgal szembesültek. Az ANABOLIC HALO egy igen erős összetevője megnövelte az izomrostokban található szatellit sejtek számát több mint 100 százalékkal! Ezek a szatellit sejtek reagálnak a növekedési jelekre, hogy növeljék az izomszövetek méretét. De van ennél még hihetetlenebb eredmény is. Ugyanez a kulcsfontosságú anabolikus komplex az izomrostok területét átlagosan megdöbbentő 16.8 százalékkal növelték meg mindössze 16 hét alatt! Ennek eredményeképpen radikális izomregenerálódást és sokkoló méretnövekedést fogsz tapasztalni, méghozzá gyorsan!

HOGYAN VESZI CÉLBA A 6 NÖVEKEDÉST BEINDÍTÓ ELEMET AZ ANABOLIC HALO?

Az ANABOLIC HALO körbe vesz téged... birtokába vesz... a valaha volt legdrámaibb izomnövekedést kényszerít ki. És nem hagy cserben, amíg egy nagyobb szörny nem néz vissza rád a tükörből! Ez az ANABOLIC HALO. Készen vagy rá?

Mi az ANABOLIC HALO?
Az ANABOLIC HALO a világ egyetlen krio-anabolikus edzés-utáni növekedést beindító szere. Már a legelső adagtól kezdve megkezdődik a legőrültebb, a legdrámaiabb tömegnövekedés, amit valaha láttál. A többszintű platform hat, az izomépítés szempontjából kritikus fontosságú területen támad, ami szükséges ahhoz, hogy képtelenül nagy legyél. Előállításához kriogenikus technológiával előállított anabolikus vegyületeket használtak, amiket sehol máshol nem találsz meg, amiknek a segítségével az NABOLIC HALO egyszerre röpíti az izmaidat egy nagyon erősen anabolikus állapotban, és megállítja a katabolizmust, így kényszerítve ki a mindent elsöprő izomnövekedést, amilyet még egyetlen testépítő sem tapasztalt soha.

Mi található az ANABOLIC HALO-ban?
A Team MuscleTech kutatói és tudósai az ANABOLIC HALO-t teletömték több mint 75 tudományosan bevizsgált izomépítő összetevővel, köztük krio-anabolikus molekulákkal, amik erősen anabolikus állapotba kényszerítik az izmaidat. Az izommódosító összetevők intenzív hatású adagja szinergiában támadja a hat kritikus fontosságú izomépítő területet, amik az izomnövekedéshez szükségesek. Az ANABOLIC HALO-ban található összetevőkről további információkat a címkén lévő, összetevőket felsoroló táblázatban találsz.

Mi a 6 kritikus fontosságú izomépítő terület, és hogyan segítenek óriássá válni?
HOGYAN TÁMADJA AZ ANABOLIC HALO A 6 KRITIKUS JELENTŐSÉGŰ, NÖVEKEDÉST-BEINDÍTÓ ELEMET?

A hat kritikus fontosságú izomépítő terület, a jobb hatékonyságú szabad-tesztoszteron felhasználás, az Anabolikus Transzkripciós Faktor (ATF-4) moduláció, inzulinszabályozás, a katabolikus mechanizmusok gátlása, szatellit-sejt aktiváció és az izomrost terület megnövekedése. Ha meg akarod ismerni, hogy az ANABOLIC HALO hogyan vezérli egyszerre mind a hat izomépítő területet, hogy nagyobbá válhass, mint valaha, nézd meg a részletes 3D illusztrációt. Mi a kriogén technológia, ami megtalálható az ANABOLIC HALO-ban?

Három, gyógyszerészetből származó kriogén technológia található az ANABOLIC HALO-ban. Az első, SUB-ZERO Cryogenic Anabolic Technology folyékony nitrogént használ, ami akár mínusz 160 fokos is lehet, hogy termo-molekuláris módon javítsa a kulcs izomépítő vegyületek precíz adaját. A második folyamat, amit Liofilizálásnak hívnak, tulajdonképpen megváltoztatja az ANABOLIC HALO-ban található kulcsvegyület molekulájának fizikai struktúráját. A harmadik subzero kriogén technológia, amit SUB-ZERO Anabolic Crystallographic Technology-nak hívnak, az egyik fő anabolikus hatóanyagot 180 perces, folyékony nitrogénnel végzett kezelésnek vetik alá -65 fokon, hogy egy olyan molekuláris szerkezetet hozzanak létre, amilyet még nem látott a testépítő világ. További információkért arról, hogy a A Team MuscleTech kutatók hogyan alkalmazták ezt a három úttörő részecske-feldolgozó technológiát, hogy módosítsák a föld néhány legerősebb vegyületét és létrehozzák az ANABOLIC HALO-t, nézd meg a Cryogenic Technology oldalt.

Mi a SUB-ZERO Cryogenic Anabolic Technology?
HOGYAN MŰKÖDIK A CRYOGENIC ANABOLIC TECHNOLOGY?

A SUB-ZERO Cryogenic Anabolic Technology a legújabb és messze a legfejlettebb áttörés a testépítő-kiegészítők területén. A SUB-ZERO Cryogenic Anabolic Technology hiper magas nyomás alá helyezi az ANABOLIC HALO-ban található anabolikus hatóanyag precíz adagját egy kriogén kamrában, majd hihetetlenül alacsony hőmérsékleten, -160 Celsius fok környékén folyékony nitrogénnel árasztják el (a Neptun bolygó légkörében uralkodó hőmérséklet). Ennek eredményeképpen a termomolekulárisan feljavítotott és kriogenikusan módosított vegyülethez semmi más nem hasonlítható amit a testépítő világ látott. A SUB-ZERO Cryogenic Anabolic Technology-ról részletes animációt láthatsz itt.

Alátámasztják vizsgálatok az ANABOLIC HALO-t?
Többszörös emberi klinikai kísérletek mutatták ki, hogy milyen hatásosan kényszerítik az izmokat egy mindent elsöprő anabolikus állapotban az ANABOLIC HALO-ban található kulcsösszetevők.

A Team MuscleTech tudósai a University of Connecticut egyetemen folytatott kutatások eredményeit vizsgálták meg, és kitalálták, hogyan tudják az anabolikusan aktív szabad tesztoszteront az izomsejtekbe juttatni anélkül, hogy negatív mellékhatások jelentkeznének. Egy 21 napos klinikai vizsgálatban, aminek a beszámolója egy nagy nevű folyóiratban is megjelent, az ANABOLIC HALO egyik erős izomépítő vegyülete drámaian megnövelte az androgén receptorok számát edzés előtt, a placebóval összehasonlítva.1

Egy másik vizsgálatban a kutatók felfedeztek egy nagyon erős anabolikus vegyületet az ANABOLIC HALO-ban, ami 28 nap alatt drámaian, több, mint 100%-kal megnövelte a szatellit sejtek számát az izomrostokban2! De még ennél is jobb hírünk van! Ugyanez az erős anabolikus komplex valójában az izomrostok területét átlagosan megdöbbentő 16.8 százalékkal növelték meg mindössze 16 hét alatt!3

Egy másik, a University of Texas Southwestern Medical Centerben végzett kutatásban, ami később egy vezető folyóiratban is megjelent, a tudósok megvizsgálták az Anabolikus Transzkripciós Faktor (ATF-4) módosulását.4 Az ATF-4-ről kimutatták, hogy egy inzulin által közvetített transzkripciós faktor, ami központi szerepet játszik az anabolizmus hormonok általi szabályozásban azáltal, hogy összekacsolja az aminosav felvételét a proteinszintézissel.

1 Kraemer, W., et al. (2006). Medicine and Science in Sports and Exercise, 38(7):1288-1296.
2 Olsen, S., et al. (2006) Journal of Physiology, 573(2):525-534.
3 Ibid.
4 Adams, C. (2007). The Journal of Biological Chemistry, 282(23):16744-16753.

Hogyan szedjem az ANABOLIC HALO-t?
Az ANABOLIC HALO extrém erős anabolikus termék. Amint készen állsz megtapasztalni a legdrámaibb növekedésedet, kezd el 1 adaggal (1 púpozott mérőkanál), 1 dl vízben elkeverve, rögtön az edzés után bevéve. Ahogyan kialakul benned a tisztelet az ANABOLIC HALO iránt és igazán megismered az erejét, növeld az adagodat 3 adagra (3 mérőkanál), amit 3 dl hideg vízben keversz el. Edzés nélküli napokon vegyél be 3 mérőkanállal reggel. Ne vegyél be 3 adagnál többet 24 órán belül. Mindig olvasd el az egész címkét használat előtt és kövesd az azon található adagolási útmutatót.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-04-13
Üdv!
Az új generációs Halo-ban ahogy látom van már 20g fehérje is. Ebből adódóan gondolom akkor edzés után érdemesebb fogyasztani?
Szerinted elég ha csak egy kanállal rakok a shakerbe, vagy inkább kettővel?

Köszi!

válasz
2015-04-14
Szia!

Ez egy edzés utáni formula. Másfél adag optimálisnak mondható.

Vevővélemények

2010-09-07
Tömegnövelési fázisomban használtam és erőben elég jól hozott. A megadott adagolástól eltértem a következők szerint: reggel felkelés után rögtön 2 púpos kanál, edzés vége fele 2 púpos kanál. A hidegszerű érzet a torkodban amikor iszod csak a kis mentolos lapkáktól van ami bele van keverve a tápkiegbe. Nem csodaszer mint a marketing szövegben, de ér valamit.