Crea Zero (320 gr.)

 / 4.5 2 vélemény
BioTech USA Crea Zero 320 gr.
Ár: 4 265 Ft
Egységár: 13,33 Ft/gr.
Íz:
narancs
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Crea Zero

TÖBBFÁZISÚ KREATIN FORMULÁT TARTALMAZÓ, ÖSSZETETT TELJESÍTMÉNYFOKOZÓ ITALPOR, CUKORMENTESEN, ÉDESÍTŐSZERREL

Te is feltetted már magadnak a kérdést, hogy honnan meríts erőt, amikor a tartalékaid végére értél egy fizikailag komolyan megterhelő sporttevékenység végzése során? A Crea Zero lehet az egyik „eszköz”, amely segíthet a céljaid elérésében.

A Crea Zero egy olyan könnyen adagolható, cukormentes, ízesített, por formula, amelynek fő összetevője a kreatin, amely növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.*

A termékben található B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, illetve egyéb speciális összetevőket is tartalmaz, mint az AMP (nukleotid) és az alfa liponsav (antioxidáns).

*A kreatin kedvező hatása 3 g napi mennyiség bevitelével érhető el

Kiknek ajánljuk a Crea Zero-t?

  • mindazoknak, akik olyan sporttevékenységet végeznek, ahol gyors és azonnali többleterőre van szükség (pl. súlyzós edzések, nehézatlétika)
  • élsportolóknak alapozó időszakban, edzőtáborok ideje alatt
  • a por állagú készítményeket kedvelőknek

Felhasználási javaslat:

Keverj el 1 adag italport (8 g = 2 csapott adagolókanál = 2 púpozott teáskanál) 300 ml vízzel. Edzésnapokon fogyassz 2 adagot 15 perccel edzés előtt. Pihenőnapokon fogyassz 2 adagot a nap bármely szakaszában.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Első próba
2018-10-01
Vettem egyet próbaképpen, eddig csak sima monohidrátot használtam. Ízre és oldódásra nagyon jó, nem kell melegíteni a vizet, és a naracsos íz is kellemes. Kifejezetten emiatt akartam kipróbálni, ha beválik akkor is megfontolom, hogy ennél maradjak-e, árban jócskán a monohidrát fölött van.