Crea Flash (320 gr.)

 / 4.7 6 vélemény
BioTech USA Crea Flash 320 gr.
Ár: 4 265 Ft
Egységár: 13,33 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Crea Flash

Egy villámcsapás erejével!

15 aktív hatóanyagot és többféle kreatint tartalmazó teljesítményfokozó formula, ízesítve. Extra vitamin és ásványi anyag összetevőkkel, amelyek anyagcsereszinten növelik a vérbőséget és az energia produkciót.

A termék fő összetevője a kreatin, amely növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során.

A termékben található funkcionális vitaminok, mint a B3-vitamin, a B12-vitamin és a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, ezzel javítva az edzésteljesítményt.

A termék vas és a B12 vitamin tartalmával támogatja az optimális vérellátást, így is segítve az izmok metabolikus utánpótlását.

1 adagban (8 g):

CreaFlash Creatine Complex - 4500 mg Többfázisú kreatin komplex

  • CreaArg HCl (kreatin-L-arginine)
  • pufferelt mikronizált kreatin
  • kreatin-citrát

-CreaFlash Matrix (Energy Recycling, ATP Energy , Metabolic Blend)

A Crea Flash egy olyan könnyen adagolható, ízesített, por formula, amely a többfázisú kreatin komplexének segítségével növeli a fizikai teljesítményt a rövid, sorozatos, nagy intenzitású mozgás során. A termékhez hozzáadott funkcionális vitaminok tovább javítják a szervezet edzés alatti működését, illetve egyéb speciális összetevőket is tartalmaz, mint az AMP (nukleotid), a ribóz (szénhidrát) és alfa liponsav (antioxidáns).

A Crea Flash az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Szedési javaslat: Fogyassz naponta 1 adaggal (2 adagoló kanállal) 300 ml vízzel, 15 perccel edzés előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-07-23
Ez jól látom hogy nem tartalmaz monohidrath-ot ? el fogyott a monohidratom és már csak ez van. Ezzel folytathatom ugyan olyan hatékonyan a kreatin kúrám mint azzal vagy ink vegyek még monot mert ez azt nem tartalmazza ?

válasz
2017-07-24
Szia!

Valóban nincs benne. Folytathatod vele, még talán hatékonyabb is lesz mint a monohidráttal.

Vevővélemények

Változatosság
2016-09-25
A megszokott monohidrát elfogyott, és szerettem volna valami újat kipróbálni, ezért esett rá a választásom. Ízre kifejezetten jó, amely őszintén meg is lepett. Kreatin léte ellenére jól oldódik, felszívódásával sincsen semmi gond, nekem nem okozott hasi görcsöket (pedig érzékenyebb a gyomrom az átlagénál). Változást a monohidráthoz képest nem éreztem, így bátran ki merem jelenti, hogy hasonlóan hatékony, talán még jobb is (az összetevők tudományára alapozva).