Creatine 3 (128 kap.)

 / 2.0 1 vélemény
ActivLab Creatine 3 128 kap.
Ár: 3 030 Ft
Egységár: 23,67 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Creatine 3

Creatine3:

  • a kreatin 3 egymás hatását erősítő formája
  • CEE-t tartalmaz (kreatin etil-észter)
  • növeli az izomtömeget és az erőt
  • 1160 mg-os kapszulák

A kreatin egy olyan természetes anyag, ami eleve jelen van a szervezetben. Segíti az energiatermelést (ATP), elősegíti az anabolikus folyamatokat és stimulálja a fehérjeszintézist az izmokban, intenzifikálja az izom összehúzódást és hidratálja az izomsejteket.

Erősen antikatabolikus hatású, és jelentősen felgyorsítja az edzés utáni regenerálódást. A kreatinbevitel általában növeli a száraz izomtömeget, fokozza az izomerőt és állóképességet, javítja az edzéshatékonyságot és a test általános állapotát.

Az Activlab Creatine3 a kreatin 3 olyan formáját tartalmazza, amelyek kölcsönösen kiegészítik egymást: monohidrát, malát és etil észter. A kreatin etil észter a kreatin egyik legstabilabb formája, melynek egyik jótékony hatása, hogy meghosszabbítja a készítmény felszívódási idejét. A malát, mint a glükóz egy bomlásterméke, fokozza az inzulintermelést és jelentősen elősegíti a kreatin szállítását és felvételét az izomsejtekbe éppúgy pihenés idején(BMR), mint edzés, megterhelés alatt.

Ajánlott:

Sportolóknak, minden sportágból, de különösen az erősportolóknak (testépítés, erőemelés). Edzésnapokon napi 2 x 4 kapszula (reggeli előtt és edzés után), pihenőnapokon 4 kapszula reggeli előtt.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Gyengécske hatás de legalább olcsó.
2009-08-18
Gyengécske hatás de legalább olcsó.