Crea Shot (1 kg)

 / 4.0 1 vélemény
ActivLab Crea Shot 1 kg
Ár: 7 980 Ft
Egységár: 7 980,00 Ft/kg
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Crea Shot

Crea Shot 3 lövés a karba!

Crea shot – a kreatin lövés: erő, energia, tömeg
A kreatin 4 különböző felszívódási sebességű formája: bufferelt kreatin monohidrát, kreatin-etilészter (CEE), kreatin alfa-ketoglutarát (CAKG), kreatin-malát.

Pump Shot – NO, bedurrantás, térfogat
4 komponens fokozza az NO (nitrogén-monoxid) termelést és javítja a vérellátást – vérbőséget okoz: citrulin, koffein, az arginin 2 brutális fajtája, arginin alfa-ketoglutarát (AAKG).

Reco Shot – a regeneráló lövés
Transzport, tápanyagellátás, regenerálódás 4 szinergikus hatású extra segédanyag: taurin, N-acetyl-L-glutamin, L-glutamin és szénhidrátok különböző glikémiás indexxel.

ActivLab CreaShot ajánlott minden sportolónak, beleértve természetesen a z erősportokat is (body building, erőemelés, küzdősportok).

Felhasználási javaslat:

Keverj el 25 g-ot (1 adag) 200 ml hideg vízzel. Edzésnapokon 2 adag (reggel és edzés előtt). Pihenőnapokon 1 adag (reggel).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-09-24
Szia,
legyél olyan kedves mond el nekem mit jelent pontosan az hogy \"pufferelt kreatin\"..
előre is köszi

válasz
2010-11-09
Olyan kreatin, melyet magasabb pH-n állították elő, így nem alakul át kreatininné, ezzel pedig több kreatin tud felszívódni (mivel a kreatinin az hatástalan). Ráadásul nem is alakul át kreatinná, amíg el nem éri az izmokat - bár klinikai kísérletben még nem bizonyították ennek a valóságtartalmát. Így a gyártók azzal reklámozzák, hogy sokkal kisebb dózisban lehet vele hasonló eredményeket elérni, mint a kreatin-monohidráttal, és a kisebb dózisoknak köszönhetően kapszulázott formában is lehet fogyasztani. Bár valódi kutatásokat még nem végeztek ezzel a kiegészítővel, számos beszámoló támasztja alá a gyártók állításait.

Vevővélemények

Szépen erosodtem és fejlodtem tole
2011-11-17
Helo! Nagyon sajnálom, hogy nem lehet már ezt a terméket rendelni. Nagyon komplex hatása volt. Szépen erosodtem és fejlodtem tole, megfelelo kaja mellett. Kicsit eros volt a citromos iz miatt, csakis rendes kaja elott volt érdemes inni, mert marta a gyomrot a citromos iz.