Extra Vitamin D3 (4000 IU) (350 g.k.)

 / 5.0 18 vélemény
Pharmekal Extra Vitamin D3 (4000 IU) 350 g.k.
Ár: 5 690 Ft
Egységár: 16,26 Ft/g.k.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Extra Vitamin D3 (4000 IU)

A C-vitamin után - vagy amellett - az egyik legfontosabb vitamin a D-vitamin. Mára már az orvostudomány is belátta, hogy a korábban vélt mennyiség többszöröse szükséges napi szinten ahhoz, hogy szervezetünkben elegendő mennyiségben forduljon elő ez a létfontosságú vitamin.

"Mióta kiderült, hogy "kicsit" (úgy egy nagyságrenddel) elszámolták a napi ajánlott D-vitamin bevitel mértékét, jobban kell figyelni erre is. Ez a tabletta, ebben a kiszerelésben, toronymagasan vezeti az ár/érték arányt - külön figyelmetekbe ajánlom, hogy gélkapszuláról van szó, azaz a D-vitamin eleve már rendes hordozóközegben van. A 4000IU-s kiszerelés meg biztosítja, hogy a család többi tagja is szedheti, akik nem esznek annyit, mint mi."

A kapszulánkénti 4000 IU D3 vitamin tartalom biztosítja, hogy szervezetünk kellőképpen el legyen látva D-vitaminnal, még a napfényben szegény, hideg téli időszakban is. Tudtad, hogy a népesség nagyobbik fele a téli időszakot követően kőkemény D-vitamin hiánnyal indul neki a tavasznak? Tudtad, hogy a D-vitamin hiánya olyan tünetekkel is járhat, mint pl a gyengülő immunrendszer, vagy akár férfiak esetében a csökkent szexuális vágy? Egyik sem kívánatos állapot, így a D-vitamin pótlása nem is kérdés, hogy központi fontosságú. De van itt még valami amit tudnod kell. Nyáron, amikor mindenki azzal nyugtatja magát, hogy a D-vitamin ellátottság a napfény hatására megoldódik, nem veszik számításba a tényt, hogy ez a folyamat csak akkor indul be érdemben, ha nagy felületen és 15 percnél hosszabb ideig ér napfény. Nem elég tehát a pólóból kivillanó kar, vagy akár arc!

A Extra Vitamin D3 (4000 IU) szedése

Szedj napi minimum egy gélkapszulát, étkezéssel együtt. A D3 vitamint gyakorlatilag lehetetlen túladagolni - zsírban oldódó vitamin dacára -, így amennyiben pl. tudod, hogy a D3-vitamin szintje alacsony a szervezetedben, emeld nyugodtan a mennyiséget napi 2-3 kapszulára is akár.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-03-20
Van akkora különbség sciteCes d3 Forte-hoz képest ,hogy ekkora ár differencia mellet is megérje inkább az?

válasz
2016-03-21
Szia!

Nincs. Ez az egyik leggazdaságosabb.

Vevővélemények

Ár/értékben kiváló
2015-04-25
Örülök, hogy rátaláltam erre a verzióra, a 4000 egység napi szinten átlag embereknek tökéletes. Ami nekem külön tetszik, hogy nem tabletta, hanem valamilyen folyadékos kapszula. Napi szinten kötelezővé tenném...