Extra Vitamin D3 (4000 IU) (100 g.k.)

 / 4.9 10 vélemény
Pharmekal Extra Vitamin D3 (4000 IU) 100 g.k.
Ár: 2 250 Ft
Egységár: 22,50 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Extra Vitamin D3 (4000 IU)

A C-vitamin után - vagy amellett - az egyik legfontosabb vitamin a D-vitamin. Mára már az orvostudomány is belátta, hogy a korábban vélt mennyiség többszöröse szükséges napi szinten ahhoz, hogy szervezetünkben elegendő mennyiségben forduljon elő ez a létfontosságú vitamin.

"Szerintem ennél jobb ár-érték arányú D vitamin készítményt nagyon nehéz találni (ez a pharmekal termékeire úgy általában is igaz). Kicsi zselé golyócskák, könnyű lenyelni őket. A dobozban nem ragadnak össze, legfeljebb egy kicsit, de egy kisebb rázásra el is válnak egymástól. Úgy érzem, hogy segít a kisebb megfázások elleni küzdelemben (persze más vitaminokkal együtt)"

A kapszulánkénti 4000 IU D3 vitamin tartalom biztosítja, hogy szervezetünk kellőképpen el legyen látva D-vitaminnal, még a napfényben szegény, hideg téli időszakban is. Tudtad, hogy a népesség nagyobbik fele a téli időszakot követően kőkemény D-vitamin hiánnyal indul neki a tavasznak? Tudtad, hogy a D-vitamin hiánya olyan tünetekkel is járhat, mint pl a gyengülő immunrendszer, vagy akár férfiak esetében a csökkent szexuális vágy? Egyik sem kívánatos állapot, így a D-vitamin pótlása nem is kérdés, hogy központi fontosságú. De van itt még valami amit tudnod kell. Nyáron, amikor mindenki azzal nyugtatja magát, hogy a D-vitamin ellátottság a napfény hatására megoldódik, nem veszik számításba a tényt, hogy ez a folyamat csak akkor indul be érdemben, ha nagy felületen és 15 percnél hosszabb ideig ér napfény. Nem elég tehát a pólóból kivillanó kar, vagy akár arc!

A Extra Vitamin D3 (4000 IU) szedése

Szedj napi minimum egy gélkapszulát, étkezéssel együtt. A D3 vitamint gyakorlatilag lehetetlen túladagolni - zsírban oldódó vitamin dacára -, így amennyiben pl. tudod, hogy a D3-vitamin szintje alacsony a szervezetedben, emeld nyugodtan a mennyiséget napi 2-3 kapszulára is akár.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-12
Sziasztok! Az lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, hogy napi 2-3 szem kapszula nem-e sok?Csak mert azt hallottam,hogy az így bevitt D vitaminnak csak az 50-80%-a szívódik fel.

válasz
2016-02-12
Szia!

2 kapszula bőven elég lesz.

Vevővélemények

Télen kötelező!
2016-02-13
Az őszi-téli időszak kiváló kiegészítője, nagyon gazdaságos kiszerelésben. A kis golyókat könnyű lenyelni, még a gyerekeimnek is szoktam télen két-három naponta egyet-egyet adni. Jómagam naponta szedem, tavasztól kezdve aztán már ritkábban: szeretem a napot!